Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

monteverde 00:13, 20 paź 2011

Gardenarium 08:14, 20 paź 2011

Anula, o którego włochacza Ci chodziło?

Instagram Ogrodowiska
anula_wn 11:07, 20 paź 2011

Danuniu, na 1ej fotce z cebulami ciut widac, HAIR się nazywa, 80 cm wys. ma miec, zielono-biały

Ana , dziękuję ! jakbym była blu\iżej to bym wpadła i posadziła Ci te cebule całymi łanami

jedź Sebek, jedź wiosna...tuż tuż !
Ana 12:29, 20 paź 2011

anula_wn napisał(a)
[

Ana , dziękuję ! jakbym była blu\iżej to bym wpadła i posadziła Ci te cebule całymi łanami
!

Hahaha, to teraz jeszcze mocniej żałuję, że nie jesteśmy sąsiadkami

Och wygońcie mnie do ogrodu, bo mam dziś lenia ogromnego
grazka 16:07, 20 paź 2011

anula_wn napisał(a)
Grażko, trzeba było zajść na kawkę, a nie zaglądać przez płot! następnym razem koniecznie!!!
no niestety , w Jankach bywam sporadycznie... nie wiem... ale tam mieli mniejszy wybór niż na Jerozolimskch (jak byłam wcześniej).
Co do oazy ciszy to faktycznie jest to coś, co mnie baaardzo cieszy cisza , spokój i zieleń moja bajka !

Dziękuję Aniu za zaproszenie na kawę, będzie pewnie jeszcze niejedna okazja. Codziennie przejeżdżam przez waszą okolicę jadąc do pracy, tylko jak wracam robi się już ciemnawo. Ja również zapraszam serdecznie do siebie.
Sebek 22:19, 20 paź 2011

anula_wn napisał(a)

jedź Sebek, jedź wiosna...tuż tuż !

I tak tam będę -tylko nie w dziale ogród
anula_wn 11:28, 21 paź 2011

Ana napisał(a)

[

!

też żałuję !
mam nadzieję, ze do ogrodu poszłaś, no ja niestety mam tylko weekendy na pracę.... albo wieczorkiem późnym , ostatnio pracowałam przy zapalonych latarenkach, bo było już ciemno hihi
anula_wn 11:30, 21 paź 2011

grazka napisał(a)

Grażko, trzeba było zajść na kawkę, a nie zaglądać przez płot! następnym razem koniecznie!!!
no niestety , w Jankach bywam sporadycznie... nie wiem... ale tam mieli mniejszy wybór niż na Jerozolimskch (jak byłam wcześniej).
Co do oazy ciszy to faktycznie jest to coś, co mnie baaardzo cieszy cisza , spokój i zieleń moja bajka !

Dziękuję Aniu za zaproszenie na kawę, będzie pewnie jeszcze niejedna okazja. Codziennie przejeżdżam przez waszą okolicę jadąc do pracy, tylko jak wracam robi się już ciemnawo. Ja również zapraszam serdecznie do siebie.

no tak, coraz wcześniej robi się ciemno....
mam nadzieję, że uda nam się jednak odwiedzic nawzajem mam nadzieję, bo do Myszorka jeszcze nie dotarłam... co za czasy !
Ana 12:50, 21 paź 2011

anula_wn napisał(a)

[

!

też żałuję !
mam nadzieję, ze do ogrodu poszłaś, no ja niestety mam tylko weekendy na pracę.... albo wieczorkiem późnym , ostatnio pracowałam przy zapalonych latarenkach, bo było już ciemno hihi

Poszłam i posadziłam te 100 szafirków, wysypałam kamyk gdzie trzeba i posadziłam roslinki z mojego "przedszkola"
Jeszcze tylko tulipany i róże...ufff.....

Jak sadziłam krokusy to mnie noc zastała i macałam po ciemku gdzie korzen gdzie główka - no i nie wiem czy mi zamiast w górę to w dół nie porosną
anula_wn 21:13, 21 paź 2011

hahaha! dobre
Ana , będzie pięknie i krokusowo ! ja się już wiosny nie mogę doczekać

a swoją różę mam nadzieję jutro posadzić ! i jutro koniec robót na poddaszu !!! tadam
tzn. tego etapu.....