Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 20:42, 28 maj 2012

jeszcze tylko przez chwilę pocieszą me oczy, już przekwitają....
anula_wn 20:44, 28 maj 2012

Ana napisał(a)

Ana, jak dzieło chcesz zobaczyć....no musisz przyjechać znów zapraszam ! ale jak tak mówisz to sobie myślę....ideał, czy co ....?
!)

no raczej, że ideał Pozdrowienia przekaż...
A i przeciez jeszcze sushi umie robić... Czego chcieć więcej?

o właśnie ! nie próbowałaś, więc koniecznie
pozdrowienia przekażę oczywiście, ale chwalić nie będę coby sie nie rozleniwił
anula_wn 20:52, 28 maj 2012

Aniu, specjalnie dla Ciebie fotka z mini-warzywniaczkiem
za tarasem mam 3 większe skrzynki (ukryte), a tu ziółka i maleństwa na słoneczku (pomidorki, sałata, rzodkiewka, bazylia, koperek, a na czele dynia - gdzie ja ją wcisnę.... )
Konstancja30 21:12, 28 maj 2012

Aniu roślinki mają szczęście ... nie tylko o nie dbasz ale też potrafiłaś złapać w kadrze ich subtelność ... delikatną urodę i tajemnicę ... mam mnóstwo fotek żurawki ale po tym co zobaczyłam tutaj to ... ja pójdę i ją przeproszę ...
waska 21:33, 28 maj 2012

ale piękne ! chce tego białego
GabiK 00:05, 29 maj 2012

Aniu, nam też nie mówiłaś o sushi.
monteverde 00:28, 29 maj 2012

Anula ale jestem z Ciebie dumna za ten ogródek ziołowy, na warzywniak za tarasem czekam rh przepiękne a dynię między krzewy wsadź, ale ma mieć słoneczko a duża dynia? jaka odmiana?
Ana 09:14, 29 maj 2012

Anula, narobiłaś mi smaku tymi warzywkami i już kombinuję gdzie by tu skrzynki postawić
Ania 10:23, 29 maj 2012

anula_wn napisał(a)
za tarasem mam 3 większe skrzynki (ukryte), a tu ziółka i maleństwa na słoneczku (pomidorki, sałata, rzodkiewka, bazylia, koperek, a na czele dynia - gdzie ja ją wcisnę.... )

Dzięki Anulka Ziółka Twoje mnie zainspirowały do założenia zielnika a taras uroczo z nimi wygląda, na warzywka jakoś nie mogę się odważyć. Ale co z Ciebie za dziewczyna, pracuje, ciastka piecze, pizzę robi nie dość że ma wzorowy ogród, zielnik to i jeszcze warzywka uprawia i to wszystko sama , no no no
anula_wn 10:33, 29 maj 2012

Ania napisał(a)

Dzięki Anulka Ziółka Twoje mnie zainspirowały do założenia zielnika a taras uroczo z nimi wygląda, na warzywka jakoś nie mogę się odważyć. Ale co z Ciebie za dziewczyna, pracuje, ciastka piecze, pizzę robi nie dość że ma wzorowy ogród, zielnik to i jeszcze warzywka uprawia i to wszystko sama , no no no

Anuś,
tylko kobieta tak mogła docenic ! jakże mi miło nie rumienię się tylko puchnę z dumy ! dziękuję po stokroc
ziółka zrób koniecznie - mięta i myk do wody (lub mochito), bazylia - cyk do pomidorków, oregano - ciach do pizzy i sosiku..... itd ! pod ręka, pachnące i ładne.
Z warzywek zobaczymy co będzie ale rzodkiewka chyba się już nadaje na kanapeczki
niestety na sałatę i pomidorki poczekam....mam nadzieję, że się doczekam !