Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Klamber 17:42, 22 cze 2012

Witaj Aniu, fajnie oglądało się reportaż o sikaniu, przydało by mi się takiej techniki użyć, na około warzywnika. U mnie jest mokro więc całego podwórka nie ma potrzeby zraszać ale na warzywniczku szczególnie w maju, zaoszczędziło by czasu. Zmian avatarków nie cierpię ale powiem że na zdjęciu wyszłaś fantastycznie. Pozostaje mi życzyć bez awaryjnego działania systemu.
andziulka 19:11, 22 cze 2012

Aniu, ślicznie wyglądasz na nowym awatarku
Pozdrawiam cieplutko
Martek 21:47, 25 cze 2012

No właśnie ja też weszłam,żeby westchnąć o awatarze.Jesteś tu słodka
betysia 13:57, 26 cze 2012

Witam Cie Aniu niezmiernie cieplutko i radosnie !!!!
jak tylko widze Twoja usmiechnieta buzke...oj swiat nabiera piekniejszych barw !!!!!
pozdrawiam goraco i zycze milusiego popoludnia!!!!!!
anula_wn 21:09, 26 cze 2012

waska napisał(a)
no i cóż napisać ogród piękny - krótko i na temat
a ty hi pasuje nie pasuje ale jesteś piękną kobieta zdjęcia Danusi nie kłamią
aaaa no i kot super

Baaardzo dziękuję ! w imieniu kota również
anula_wn 21:09, 26 cze 2012

kwiatholandii napisał(a)
Pięknie, pięknie!!!! Kot przeuroczy

dziękuję staram się aby było coraz piękniej
anula_wn 21:11, 26 cze 2012

Bogda napisał(a)
Wchodzę ja na forum, zerkam u Anuli 125postów!"Ło Matko", myślę, 'co się tam dzieje?" i co widzę?????no superowo!!!ależ masz fajnie!!!!

Piękna sprawa takie nawadnianko!to jutro wskakuj na leżaczek i pokaż jak kawkę pijesz

Bogda, taki mam zamiar leżeć na leżaczku i patrzeć jak rośliny rosną
też się cieszę, bo teraz ogród ruszy - dostanie tyle wody ile trzeba ! niesamowita frajda
anula_wn 21:14, 26 cze 2012

malwes napisał(a)
Anula....rewelacyjnie wszystko wyszło. I jeśli chodzi o marzenie z ławeczką, kawką i sikającą wodą to zapewniam Cię, że realizacja marzenia jest równie cudowna (ja mam nawodnienie też zakładane z Pana-Witkową-pomocą a ławeczkę mam od soboty więc zrealizowałam Twoje marzenie i odpadłam na tyle, że mnie posikało (muszę podregulować po ustawieniu ławki).

Zdjęcie Avatarkowe przecudne! Ja będę powtarzać jak mantrę, że Danusia jeszcze powinna fotoreportażem się zająć bo opowiada zdjęciami pięknie.

Uśmiałam się przy okazji jak nie wiem co - mina kota bezcenna, grzywa na oczach też. Bidul

Malwes,
ja się domyślam, że ta realizacja marzenia jest cudowna! jak się spędza wieczorami 2-3 godziny na podlewaniu....to świadomość oszczędności czasu - bezcenna! WItek jest najlepszy w tym co robi, więc jestem spokojna o ogród jak nigdy!

co do kota..... to żałuję, że osobiście nie widziałam jego szoku ! ale wyglądał jak wypłosz, hehe

pozdrawiam CIę i dziękuję za odwiedziny
anula_wn 21:16, 26 cze 2012

Ania napisał(a)
Anula zazdroszczę Ci sikadełek ale masz komfort. Avatarek cudo, super laska z Ciebie. A kot no przecudny. Cieszę się Twoim szczęściem, bo to żeś szczęśliwa mówi Twój uśmiech za Ciebie

Aniu, myślę, że i Ty kiedyś sobie zrobisz nawodnienie, warto ! już pisałam niejednokrotnie, obłędna sprawa !!! cieszę się ogromnie i jestem szczęśliwa, fakt. W takim stanie "złapała" mnie Danusia jak uruchomili sikanie dziękuję za dobre słowo, Aniu
anula_wn 21:18, 26 cze 2012

betysia napisał(a)
z calego serca i glebi duszyczki mojej uradowanej niezmiernie ...dziekuje Aniu !!!!

Betysiu, z największą przyjemnością do Ciebie zaglądam