Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 22:01, 03 lip 2012

i kolejne róże (Przy garażu) otwierają pąki

Beetrose

Rosa 'Pink Cloud'

dobranoc!
anula_wn 22:04, 03 lip 2012

Bogda napisał(a)
Anula, prośbę mam!!!czy moge skopiować sobie Twoją rabatkę z różami i lawendą i miskantem?tak się mnie upodobała, że zrobiłam sobie dla niej dzisiaj miejsce przy tarasie obok katalpy!

Pozwoliłabyś?Jeszcze Szefowej muszę zapytać czy Jej pomysł mogę sobie wykorzystać!może się zgodzi

A powiedz jakie masz tam róże?wszystkie są te same?czy różne?

Bogda, to projekt Danusi, więc mnie nie pytaj dla mnie możesz kopiować do woli!
mam tam : 2 x Mariatheresia, 2 x Glamis Castle, i 1 x nn, dosadziłam też 1 x Herkules'a z innej rabaty- jeszcze nie kwitnie...

Matka 22:16, 03 lip 2012

A pokazałabyś jeszcze raz zdjęcie tej rabatki w całości?bo biegam po stronicach i znaleźć nie mogę

a masz fotki tych róż?wysokie są?
Sebek 22:18, 03 lip 2012

zdjęcia śliczne
Tess 10:29, 04 lip 2012

Bogda napisał(a)
A pokazałabyś jeszcze raz zdjęcie tej rabatki w całości?bo biegam po stronicach i znaleźć nie mogę

Strona 426, 429 i 430. Zdjęcia rabatki
EPODLAS 10:50, 04 lip 2012

Anulo,odwiedziłam twój ogród. Piękny, zadbany. Jest w nim wszystko i kulki bukszpanowe, róże, lawenda. Jednym słowem ślicznie. Już wyobrażam sobie zapach róż i lilii.
siaaska 12:09, 04 lip 2012

Anulka gratuluję Widziałm u Mai Twój ogród Bajeczny jest, nawet skąpany deszczem to dodało mu jeszcze uroku Szkoda że Ciebie nie było... Wiem wiem... miałaś wizytę u lekarza z Franiem. Tylko mi nie narzekaj że Tobie się nie podobał.... bo zaproszę Cię do siebie.... wtedy zobaczysz co to znaczy mieć nieskończony ogród....

Lilie są śliczne i róże też im miejsca nie ustępują, w końcu to królowe ogrodu Jak tylko powstanie taras, zabieram się za różankę... i koniecznie z lawendą
Fotki robisz rewelacyjne
Milka 13:39, 04 lip 2012

anula_wn napisał(a)

Beetrose

Rosa 'Pink Cloud'

dobranoc!

ślicznoty!!!
Ania 22:04, 04 lip 2012

anula_wn napisał(a)

Beetrose

Ale piękność
bociek 22:20, 04 lip 2012

Ha, dziewczyny, usmialam sie z tej Waszej pogawedki.
Reasumujac Anula sni o Gosi w czerwonych szpilach co wedlug wrozki Milej symbolizuje romantyczna podroz, zas wedlug Kabalistki Marzenki namietnosc, stad Anula zyskala nowe miano tygrysicy z Komorowa. Gosia planuje wybrac sie w Kubusiowie na poranne zakupy do sklepiku w czerwonych szpilach coby jej nigdy nie zapomnieli. Any M podziwia tajemnicze czarne szpilki a sama Ana marzy o ogladaniu Anuli w bikini biegajacej wsrod zraszaczy. Anula owszem w bikini biegala wsrod kropli, ale ratujac dobytek Czy cos mi umknelo???

Jestescie niemozliwe!!!