Aniu a ja cały czas męczę się nad podjęciem decyzji odnośnie wody w ogrodzie.... Miał być wodospad ale pomysł poległ .....postanowiłam już chwilę temu , że zdecyduję się jednak na ścianę wodną podglądniętą u Marzenki .... Teraz ciąglę gnębię się jak to zrobić u siebie, może nie tyle jak zrobić ale jaki materiał zastosować aby wszystko w miarę ze sobą konweniowało .... Czy jeśli coś nabazgram na zdjęciach to wpadniesz pooglądać i doradzisz ????
Sylwia, jasne, że wpadnę i obejrzę tylko wrzuć mi na priv wiadomość, bo bywam teraz sporadycznie i mogę przeoczyć...nie mam szans na przeczytanie wszystkiego..... a niebawem jadę nad morze to już w ogóle będę na forum miała zaległości.....;//
Ale nie dajesz kwitnąc kłosówce, ścinasz przed kwitnieniem?
Wątku nie mam. Nie mam jeszcze. Na razie wciąż za wcześnie, większość ogrodu to początki rabat, mateczniki. Na szczęście są stare drzewa, piękne. Acha- i jednak wielka rabata- pole lawendowe. Ale poza tym niewiele ciekawych rzeczy.
Ale marzę że uda mi się doprowadzić ogród do stanu choćby uporządkowanego. Na razie w każde zdjęcie wchodzi mi big bag z kamieniem, buda budowlana z rowerami, gruz na podjeździe.... ech.
Nie każdy szewc bez butów chodzi , ale ja na razie tak.
Sylwia, jasne, że wpadnę i obejrzę tylko wrzuć mi na priv wiadomość, bo bywam teraz sporadycznie i mogę przeoczyć...nie mam szans na przeczytanie wszystkiego..... a niebawem jadę nad morze to już w ogóle będę na forum miała zaległości.....;//
jeśli się nie wyrobię teraz to później ..... również szykuję się na wakacje .... będę informować na piv dzięki
magnolio, przyjdzie czas, że założysz wątek jak uznasz, że można pokazać "i gruz i budę".....
wiesz, każdy czeka na wielkie drzewa , a Ty je masz !!! zazdroszczę, bo ja mam tylko brzydką czereśnię.... zazdroszczę też pola lawendowego ! na pewno masz pięknie tylko się ukrywasz
pozdrawiam ciepło i dziękuję za odwiedziny i rady!
acha, a kłosówki nie ścinałam do tej pory przed kwitnieniem
jeśli się nie wyrobię teraz to później ..... również szykuję się na wakacje .... będę informować na piv dzięki
będę czekać na info !
pomogę na ile będę na siłach, no bo ja od wnętrz jestem....
Ana, kochana Jesteś, że tak mówisz ! choć ja u siebie tego czarodziejskiego klimatu nie widzę.... jak na patelni podane..... ale może , jak wszytsko zarośnie i się rozrośnie.... kto wie
a to fotka w sumie dla Ciebie, bo Ty pytałaś kiedyś o trawkę, tę jasną, czemu jej nie lubię..... bo się tak starzeje, przebarwia, więdnie.... cokolwiek się z nią dzieje wygląda paskudnie...