Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Lena 07:58, 18 lip 2012

Oj te wasze sposoby....a jom ci tako naiwno....myślała że nawóz,cięcie i czas wystarczy....ale mus to mus-trzeba kwiczeć - bede kwiczeć!!!
Tess 13:24, 18 lip 2012

O matko, ze śmiechu komputer oplułam
Zapamiętać - trzeba kwiczeć

Anula, pooglądałam - ku pokrzepieniu serc - Twój ogród.

Miłego
GabiK 14:07, 18 lip 2012

Anula, a może poprzednia właścicielka coś pod nią zakopała? Jakiś wór z kompostem, czy coś.

Moja Lime w zeszłym roku była tak do pół uda i w tym jest dokładnie taka sama.
anula_wn 14:14, 18 lip 2012

dziewczyny !
całkiem poważnie mówię teraz:

- tnę ją i nie nawożę ! zapominam o niej , bo jest w głębi rabaty.... co do poprzedniej właścicielki, to GabiK możesz mieć rację, bo zakopywała wszystko......

Tess, wiesz już o jaki film chodziło ?
betysia 15:47, 18 lip 2012

Lena napisał(a)
Oj te wasze sposoby....a jom ci tako naiwno....myślała że nawóz,cięcie i czas wystarczy....ale mus to mus-trzeba kwiczeć - bede kwiczeć!!!

no nic jak trza to trza ...i ja bede kwiczec !!!!!
Anula tylko,ze moja to raczej po polsku ani w zab...tylko jak by to se pokwiczec po francusku hm ???????

buziaki!!!!
GabiK 15:54, 18 lip 2012

Betysiu, przecież francuski jest stworzony do kwiczenia:

Łi, łi ,łi.

Tak robią małe świnki, a kwiczenie to od świnek.

Tylko dlaczego hortensje lubią jak się przy nich udaje świnki? Może dlatego, że czują to mięso, co to im Anula obiecała.
I tak zataczamy krąg.
Evchen 16:05, 18 lip 2012

anula_wn napisał(a)
dziewczyny !
całkiem poważnie mówię teraz:

- tnę ją i nie nawożę ! zapominam o niej , bo jest w głębi rabaty.... co do poprzedniej właścicielki, to GabiK możesz mieć rację, bo zakopywała wszystko......

Tess, wiesz już o jaki film chodziło ?

Anusia,
musisz zdecydować - kwiczeć czy ignorować????

Może ja o mojej Limci też zapomnę.... ? Nie nawoziłam, bo nie kazano. Nie kwiczałam i nie dawałam mięsa i nie zapomniałam. Robię karygodne błędy!

Chodzę i oglądam każdy listek, który raczy wypuścić... Nieśmiało rozwija pąki, ale jest jeszcze malutka. Jak tylko przestanie w końcu siąpić popołudniu biegnę robić fotki!...
A teraz całkiem na poważnie teraz:

Twoja limetka jest absoultnie przecudowna!.. Piękniejsza jest tylko u Szefowej, ale to rozumie samo przez się

betysia 16:15, 18 lip 2012

GabiK napisał(a)
Betysiu, przecież francuski jest stworzony do kwiczenia:

Łi, łi ,łi.

Tak robią małe świnki, a kwiczenie to od świnek.

Tylko dlaczego hortensje lubią jak się przy nich udaje świnki? Może dlatego, że czują to mięso, co to im Anula obiecała.
I tak zataczamy krąg.

no jak nic zaraz lece i bede sprawdzac czy dziala
oj chociaz jedna kozysc z tego francuskiego bedzie !!!!
buziaki !!!!!
ana_art 17:14, 18 lip 2012

anula_wn napisał(a)

dziewczyny, dziękuję !!!

Sylwia, jasne, że wpadnę i obejrzę tylko wrzuć mi na priv wiadomość, bo bywam teraz sporadycznie i mogę przeoczyć...nie mam szans na przeczytanie wszystkiego..... a niebawem jadę nad morze to już w ogóle będę na forum miała zaległości.....;//

jeśli się nie wyrobię teraz to później ..... również szykuję się na wakacje .... będę informować na piv dzięki

będę czekać na info !
pomogę na ile będę na siłach, no bo ja od wnętrz jestem....

buziaki Syla!

ha Anula ale Ty skromna jesteś... Ty masz niezwykle wyczucie wiec co za różnica czy architektura wewnętrzna czy zewnętrzna ...
zgodnie ze wskazówkami ide chyba pomiędzy jedna chmurą a drugą pokwiczę do limek moich
anula_wn 17:49, 18 lip 2012

no i się chlewik zrobił teraz pół ogrodowiska będzie kwiczeć hahaha
a ja tylko z tej radości, że ona taka piękna, że tak kwitnie, i że nieznana mi dotąd roślina 3 lata temu me serce skradła raz i na zawsze!

Betysiu, GabiK podpowiedziała JAK kwiczeć, bo ja po francusku umiem tylko powiedzieć, że do lekcji jestem nieprzygotowana....

GabiK Jesteś niesamowita z tym podsumowaniem

Ev , po kolei - ignorować, a potem kwiczeć ja myślę sobie, że że za 2-3 lata zakwiczysz kochana zpełnie odruchowo
za komplementa w imieniu limki dziękuję ! zabiera się dziewczyna do kwitnienia, tadam !!!

Ana, Jesteś za uprzejma ! ja na prawdę się nie znam na architekturze, oraz architekturze krajobrazu.... może czasem coś mi się uda... tak na wyczucie, jak w naszym domku to okno na garażu i lustro (jestem zadowolona), a tak to laik jestem....