Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 09:59, 11 lip 2011

witaj Aniu
nooo to odpoczniesz sobie, albo się zapracujesz w ogrodzie
tak, Joanka pisała, że ma zajrzeć do Ciebie jej mąż. Fajnie, że macie blisko !

Widzę, że ta żurawka wiedzie prym w moim ogrodzie ! nie przypuszczałabym...
an_tre 10:07, 11 lip 2011

Tak źle z przepracowaniem nie będzie a wypocząć to mój cel, a że w ogrodzie pracując wypoczywam to wszystko gra Tylko nie wiem kiedy nadrobię zaległości na forum a tu tyle fajnych rzeczy się dzieje, a w pamięci i wspominkach wszystkich jest spotkanie w Waszych ślicznych ogrodach
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Ana 10:08, 11 lip 2011

anula_wn napisał(a)
Ana, mruczy , a jakże ! i to jak
tylko czasu mi brak na czesanie i mizianie bidaka...

mrrrrau Ja jestem straszna kociara, czekam aż dzieciaczki podrosna i znów będę szczęsliwą posiadaczką mruczącego potwora
anula_wn 10:11, 11 lip 2011

no u mnie był najpierw kot, a potem Franio
na szczęście dziecko nie ma alergii (uff), a kot łagodny i dzielnie znosi maltretowanie !
anula_wn 10:11, 11 lip 2011

a wiesz, że kiedyś nie lubiłąm kotów???
Ana 10:15, 11 lip 2011

No coś Ty?? Ja miałam moja ukochaną Agatkę 18 lat, znalazłam ją koło śmietnika w moje 10 urodziny i została z nami...kochana była kociambra z niej choć charakterna....mąż kotów nie lubi, ale go uroabiam, mam jeszcze trochę czasu

anula_wn 10:26, 11 lip 2011

no tak, nam rodzice nie pozwalali w domu trzymać zwierzaków, a potem nie było okazji.... a teraz ! myślę jakby tu przemycić drugiego kotka
anula_wn 10:56, 11 lip 2011

an_tre napisał(a)
Tak źle z przepracowaniem nie będzie a wypocząć to mój cel, a że w ogrodzie pracując wypoczywam to wszystko gra Tylko nie wiem kiedy nadrobię zaległości na forum a tu tyle fajnych rzeczy się dzieje, a w pamięci i wspominkach wszystkich jest spotkanie w Waszych ślicznych ogrodach

tak, znam to Aniu! moge siedzieć w ogrodzie cały dzień i to mi sprawia radość i wypoczywam tak! jak tylko położe się na leżaczek...zaraz dopada mnie myśl, że trace czas i powinnam coś porobić to jak narkotyk jest!
anula_wn 10:57, 11 lip 2011

rano nawiozłam trawnik, teraz się ciut chmurzy.... mogłoby ciut popadać to bym nie musiała nawozu podlewać
Gardenarium 11:23, 11 lip 2011

Martwią mnie te chmury

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies