Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 22:16, 09 sie 2012

kusisz Ana, kusisz
może na wiosnę spróbuję, czy lepiej jesienią ?

chcę jeszcze obie wierzby wymienić, hakuro i tą drugą, bo obie są brzydkie już w połowie lata
a miałam już leżeć na leżaczku i się nudzić....
Ana 22:44, 09 sie 2012

A na jakie drzewka będziesz wymieniac??

Z klonami jak z tatuażem - będziesz miala jednego - będziesz chciała więcej Są cudne
JulkAd 22:54, 09 sie 2012

anula_wn napisał(a)
ale za to limki w "dolinie hortensji" są coraz większe i kwitną ślicznie

Anula hortensje przy leżaczku świetne, te przy ławeczce obłędne...ale skąd Ty tego giganta żurawkowego wytrzasnęłaś?
Co to za odmiana?
Może już pisałaś, ale ja nie doczytałam
GabiK 23:00, 09 sie 2012

No, Anula, ile koloru.
Pamiętam te teksty, że się boisz koloru.
Sebek 23:03, 09 sie 2012

anula_wn napisał(a)
nooo Sebek, to gratuluję ! ja kompletnie nie planowałam tej rabaty, całkowity żywioł ! może to i dobrze...sama już nie wiem.... dużo tam wszystkiego
werbenę kupię w przyszłym roku (jak znajdę tam miejsce)
a perowskia źle zimuje????? serio ? ło matko....

trzeba okrywać...Ale u Ciebie zacisznie na pewno....To co zmarznie to trudno - z łatwością odbija - nasze ogrodowiskowiczanki mają przepiękne okazy
AniaK 23:06, 09 sie 2012

Anulko śliczne kolorki sobie zafundowałaś i tak ładnie wyglądają na tle zieleni.
Perovskia raczej dobrze zimuje, na wiosnę tnie się ją przy ziemi i super odbija, a jak się rozsiewa. Nigdy nie okrywana.
Lobelię natomiast też kupiłam w zeszłym roku taką jak Ty tą mocno czerwoną, ale niestety wymarzła .
noemi 00:53, 10 sie 2012

Anula z kolorkami super ... perovskia , moje odkrycie tegoroczne , oj podoba mi się bardzo ... ale no nie mam miejsca ... tylko doniczki mnie ratują w rabatach ... a zamiast klonika moja propozycja buk tricolor znasz? ... widziałam u Marzenki i Irenki ... jest cudny ...

monteverde 02:36, 10 sie 2012

Anulka nadrobiłam 10 stron, ciasto super wygląda, w ta bezę od razu chce się zęby wsadzić relacja z Kubusiowa super jadąc autobusem do W-wy na spotkanie u Ani nudziło mi się i kilka razy dzwoniłam do Gosiaka, ale nie odbierała i tak sobie pomyślałam ,że siedzicie nad wodą rabatka zyskała po dodaniu koloru a ta lobelia jest super też ją mam tu w starym ogrodzie, bo jestem teraz w O., a perovskia nawet nie okrywana u mnie nad morzem przeżyła pozdrawiam
monteverde 02:36, 10 sie 2012

Anulka nadrobiłam 10 stron, ciasto super wygląda, w ta bezę od razu chce się zęby wsadzić relacja z Kubusiowa super jadąc autobusem do W-wy na spotkanie u Ani nudziło mi się i kilka razy dzwoniłam do Gosiaka, ale nie odbierała i tak sobie pomyślałam ,że siedzicie nad wodą rabatka zyskała po dodaniu koloru a ta lobelia jest super też ją mam tu w starym ogrodzie, bo jestem teraz w O., a perovskia nawet nie okrywana u mnie nad morzem przeżyła pozdrawiam
anula_wn 10:07, 10 sie 2012

GabiK napisał(a)
No, Anula, ile koloru.
Pamiętam te teksty, że się boisz koloru.

Gabi! nadal się boję
bardzo ostrożnie kupowałam te kolorki bojąc się jak to wyjdzie... no i tylko na jednej rabacie tak mam