Danusiu !!!!
łza w oku mi się zakręciła dziekuję !!! jakie to miłe, ze jest Ktoś, komu tak sie podoba mój ogródek. Baaardzo miłe !
Niezmiernie trudno jest dopasowac 'coś' co się "przejęło" z domem i całą resztą do swoich marzeń. Ale najważniejsza dla mnie jest praca w ogrodzie, otaczanie się tym co kocham, a kocham TO od chwili podpisania aktu notarialnego (pierwsze nasadzenia robiłam zanim skończył się remont, jak chocby brzozy i przesadzanie rh).
Zaglądaj do mnie jak tylko często chcesz, zapraszam również w realu, bo widzę, że Jesteś z Warszawy!
Jesteś w idealnej sytuacji, bo możesz zaplanowac i przemyślec wszystko od początku, a będąc na Ogrodowisku, ogladasz najlepsze realizacje i wyczytasz najwspanialsze porady i inspiracje !
pozdrawiam Cię serdecznie z moimi 3 facetami (łącznie z futrzakiem)
Anula, cudna ta nagroda, i świetnie pasuje do całości
No, super, że Wasza gmina organizuje takie konkursy! Nie ze względu na nagrody, tylko propagowanie piękna wokół nas
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
to prawda, że takie konkursy i inne powinny być często ! moze ludzie zaczęliby dbać o swoje otoczenie zobaczyliby , że można inaczej ! bo to nie jest konkurencja, a moblizacja