Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Konstancja30 08:33, 28 paź 2012

czasami myslę, że ta nasza różnorodność pór roku to jednak dar ... wiem trudno w to uwierzyć jak spodnie mokre powyżej kostek )) wiatr łamie trzeci parasol a przed furtką rozlewisko ... no ja się na tej trudności w pojmowaniu w każdym razie czasami łapię ... ale ... no to obecne zawsze ale ... są i te dobre strony ... z czasem więcej czasu na bardziej domowe atrakcje ... ten ogień i kieliszkiem koniaku ... niebawem światło lampek choinkowych ... ja je rozkładam gdzie się da ...

taaak ... tylko jeszcze kanny do wykopania !!!

niedzielny starter w fittnesie jest super ... mi było trudno wyjść ale jak już wyszłam to potem nie żałowałam ... tygodniowy balast spadał ... szybciej niż kalorie ........... które zbyt ochoczo uzupełniam )))

miłej niedzieli
kasik778 08:40, 28 paź 2012

śliczne fotki, ogród wygląda uroczo ze śniegiem, choć część liści jeszcze nie zdążyła opaść i np mój kielichowiec leży cały na ziemi...

ptaki już dostały śniadanie u was ja na razie nie dotarłąm do karmnika, muszę wychylić nos z domu
Madzenka 20:52, 28 paź 2012

Zimowe zdjęcia zaskakujące
Niech jesień do nas wróci, trzeba ogród do zimy przygotować !!!
an_tre 20:55, 28 paź 2012

Anulka i u ciebie tyle śniegu??? niesamowite...a chryzantema od Danusi boska ciekawy i niespotykany kolorek
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gardenarium 20:58, 28 paź 2012

Kolorek mocno zielony, no i jeszcze widziałam coś niesamowitego, zielone goździki jak puszyste pędzelki. Następnym razem kupię

Instagram Ogrodowiska
anula_wn 08:00, 29 paź 2012

kochane moje, odpowiem z pracy
teraz tylko na szybko info, że rano było ........ - 8 !!!!
buuuu, moje biedne rośliny całkiem nie były na to przygotowane !
jeśli jesień wróci, a wróci, to i tak pewnie będą straty
Agacia 08:58, 29 paź 2012

Anula, u mnie śnieg w podobnej ilości Karmnik super, zastanawiam się tylko czy one siadając na ścianę garażu, czekając w kolejce, nie będą tej ściany 'bielić', jeśli wiesz co mam na myśli Mam taki problem z karmnikiem przy ganku...
anula_wn 10:11, 29 paź 2012

Agacia, nie pomyślałam o tym..... nooo poobserwuję i jesli będą "bielic" - to go przestawię ! bo drugi bezpiecznie od 2 lat ma miejsce na rabacie brzozowej tylko ten bliżej okien i tak fajnie się je obserwuje ....
Agacia 10:18, 29 paź 2012

No ba...
Milka 10:21, 29 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Zimowe zdjęcia zaskakujące
Niech jesień do nas wróci, trzeba ogród do zimy przygotować !!!

No właśnie, ja też nie zdążyłam, a tyle złamań drzew mam po tym śniegu; Anula, pozdrawiam, ta chryzantema śliczna, u mnie jeszcze stoi