Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Syla 18:28, 06 lis 2012

anula_wn napisał(a)
jak mam zdrowieć Gosia, jak ganiam z młodym do i z przedszkola, jak muszę pracować (właśnie siedzę i robię....) jak nie mogę się wyleżeć i wygrzać oj marnie, no ale po antybiotyku powinnam stanąć na nogi ! muszę!!!!
dzięki za dobre słowo !

ściskam Aniu mocnoooo!!!! i zdrowia życzę !!!!
anula_wn 18:31, 06 lis 2012

oj przyda się Sylwia, przyda ! dziękuję i ściskam, zaraz zajrzę do Ciebie, bo dawno Twych rewolucji nie oglądałam....
hanka_andrus 18:35, 06 lis 2012

Anulko, a mówiła babcia ,zakładaj czapkę i szalik,że o rękawiczkach nie wspomnę?
I co? Dalej z gołą głową?
Popraw się dziewczyno, Frania ubierasz odpowiednio,ale sama......nie przejmuj się...ładnemu ładnie i w czapce i w berecie......
A z gołą głową....tylko w lecie!
Zdrowia życzę!
anula_wn 18:40, 06 lis 2012

Hanuś kochana ! jak było baaaardzo zimno to czapkę grzecznie nosiłam, ale potem...fakt ....przyznaję się bez bicia... poszła w kąt (do szuflady znaczy się...). Mój tata pięknie mówi "nie chodź z pustą głową", no jak się taty nie słucha, to się leki łyka
Za życzenia zdrowia dziękuję i obiecuję dbać o siebie
pozdrawiam serdecznie !
Konstancja30 18:51, 06 lis 2012

herbatkę imbirową polecam pysznie i przynosi dobre efekty ... Adamo coś o tym wie ... gdy konał w agonii zapalenia gardła jak na mężczyznę przystało ja spreparowałam "gruziński czaj" net mi był przewodnikiem ... imbiru nie żałowałam ... dałam 3 razy tyle ... oczywiście z miłości li tylko żeby Adamo szybko ozdrowiał ... gdy zaspany ... wysunął się spod koca i w miłości wierze wziął łyk ... no jak facet ... duży ten łyk miał ... to powiem Anulka, że nigdy przed i nigdy potem już u niego takich wielkich oczu nie widziałam )) ... ale wyzdrowiał tylko teraz już mi tak nie wierzy ... odnoszę wrażenie ))
JulkAd 19:10, 06 lis 2012

anula_wn napisał(a)
jak mam zdrowieć Gosia, jak ganiam z młodym do i z przedszkola, jak muszę pracować (właśnie siedzę i robię....) jak nie mogę się wyleżeć i wygrzać oj marnie, no ale po antybiotyku powinnam stanąć na nogi ! muszę!!!!
dzięki za dobre słowo !

No jak to w chorobie pracować?...Kobiety to jednak "wielbłądy"...zdrowiej Anula i nie ganiaj jak nie musisz, żebyś nie "przeziębiła przeziębienia"
anula_wn 19:15, 06 lis 2012

Julka, ja to chyba zrobiłam.... bo miałam tylko wirusa, a teraz już bakteryjka się przypałętała
no ale co zrobić - obowiązki są i nie ma rady na to

Izuś
, herbatkę z imbirem uwielbiam i piję różne dziwne mieszanki zimą z cytryną i pomarańczą i goździkami i..... ale nie pomyślałam o ilości imbiru - będę wiedziała co zrobić aby oczęta mieć piękne i wyraziste biedny Adaś ....
anula_wn 19:16, 06 lis 2012

Jula, pracować muszę, bo mnie klientka pogania..... aż tracę oddech..... ech....
JulkAd 19:22, 06 lis 2012

anula_wn napisał(a)
Jula, pracować muszę, bo mnie klientka pogania..... aż tracę oddech..... ech....

...no to już trudno...jak na miejscu w domu możesz pracować to nie jest tak źle, gorzej jak do pracy mus ganiać
Konstancja30 19:23, 06 lis 2012

anula_wn napisał(a)

Izuś[/b], herbatkę z imbirem uwielbiam i piję różne dziwne mieszanki zimą z cytryną i pomarańczą i goździkami i..... ale nie pomyślałam o ilości imbiru - będę wiedziała co zrobić aby oczęta mieć piękne i wyraziste biedny Adaś ....

z tą wyrazistością to bym polemizowała ))