Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

beta 10:38, 04 lip 2013

Anulka...stworzyłaś sobie prawdziwy raj na ziemi...jest cudownie...zresztą, co ja się tu powtarzac będę...pozdrawiam

a z takim widokiem zza okna, to żadna praca by u mnie nie szła
Milka 11:52, 04 lip 2013

Anula, twoje róże nadal dają czadu, są piękne
AgnieszkaW 11:59, 04 lip 2013

Przepiękne widoki z kuchni i nie tylko. U mnie też teraz festiwal róż i lawendy, i firletki kwiecistej - zapraszam w wolnej chwili. Pozdrawiam Anula
siaaska 12:45, 04 lip 2013

Anulka dzieki za odwiedzinki u mnie Takie szybkie, nawet nie siadłaś na chwilkę ale się cieszę że o mnie nie zapominasz

Cudny masz tarasik i widoczek z okna kuchennego. Prawdziwy raj Nie to co mój... Różyczki masz śliczne Pewnie już gdzieś pisałaś i każdy już wie... ale co to masz za różę przy nowym tarasie? Pnąca? Różowa? Śliczna jest Ja wszędzie szukam The Fairy i znaleźć nie mogę a wysyłkowo nie bardzo.... Może na spotkanku w Pisarzowicach uda się mi kupić.
Pozdrawiam
JulkAd 13:03, 04 lip 2013

siaaska napisał(a)
Anulka dzieki za odwiedzinki u mnie Takie szybkie, nawet nie siadłaś na chwilkę ale się cieszę że o mnie nie zapominasz

Cudny masz tarasik i widoczek z okna kuchennego. Prawdziwy raj Nie to co mój... Różyczki masz śliczne Pewnie już gdzieś pisałaś i każdy już wie... ale co to masz za różę przy nowym tarasie? Pnąca? Różowa? Śliczna jest Ja wszędzie szukam The Fairy i znaleźć nie mogę a wysyłkowo nie bardzo.... Może na spotkanku w Pisarzowicach uda się mi kupić.
Pozdrawiam

Asiu dlaczego nie chcesz wysyłkowo? Rosarium ma bardzo ładne rośliny, naprawdę pewne żródło...i bardzo dobrze zapakowane....wzięłam od nich raz, ale na pewno nie ostatni
Loosiuu 13:31, 04 lip 2013

Cudne różyczki!!! Ławeczka bardzo nastrojowa, z chęcią bym posiedział na niej. Fajnie wygląda taka przerośnięta rodkiem
Magda70 13:40, 04 lip 2013

a ja posiedziałam na ławeczce i zmykam...do soboty
Potem wpadnę na oglądanie markizy
siaaska 22:15, 04 lip 2013

JulkAd napisał(a)

Asiu dlaczego nie chcesz wysyłkowo? Rosarium ma bardzo ładne rośliny, naprawdę pewne żródło...i bardzo dobrze zapakowane....wzięłam od nich raz, ale na pewno nie ostatni

Zaglądałam już na rosarium ale jakos wolę zobaczyć na żywo roślinki Zobaczymy jak już w Pisarzowicach nie będzie to pewnie zamówię wysyłkowo
anula_wn 14:18, 05 lip 2013

Jula
no ja osobiście wolałbym tkaninę, ale prostrzym rozwiązaniem jest markiza !
za bardzo świeci słońce i trzeba już ją zrobić - przy okazji jak będzie deszczyk będzie można posiedzieć
trawka.....niestety kupiłam bez nazwy..... przykro mi ! ale jak będę w tej szkółce mogę zapytać, choć oni nie specjalnie znają nazwy (lub mylą...)

Ana

cieszę się, że Ci się podoba
ławeczkę "wpychałam" na wiosnę głębiej, bo stałą na granicy trawy i rano moczyłam sobie nogi i szłam z kawką

Madżenka,

jutro cyknę fotki ! dzisiaj nie mam chwilki.... zaraz gnam dalej.....
co prawda jedna jest w najgorszym stanie i klematis przy pergoli.... och ja głupia baba !!!

Olu
- dziękuję

Tosiu

no przetworzyłam truskaweczki na zimę

Aga,

pięknie to jest u Ciebie ! ale cieszę się, że Ci / Wam się podoba
markiza......strasznie się bojam jutra , bo..............ona będzie w pasy..... mogłąm zamówić całą białą ! jestem przerażona jak to wyjdzie...... co prawda szaro-białe, ale pasy...... no może jak przemalujemy jeszcze ten duży taras będzie ok, ale...... sama nie wiem.....
wiesz, gapię się na to codziennie, więc już się opatrzyłam

Aniu / Monteverde

mnie ciężko do domu zaciągnąć powinna mi piwnica w szwach pękać , a mi się nie chce nic robić..... oj ciężka zima będzie
pozdrawiam cieplutko!

Ewo / Pszczółko

tak, to tawuła tnę ją w kulkę, nie lubię jak kwitnie.....
różę obfocę jutro, chyba już po niej, niestety......

anula_wn 14:22, 05 lip 2013

Beatko,
do raju to mu daleko ale dla mnie to raj ! ja dziecko z bloków jestem , więc się cieszę moim kawałkiem ziemi

Irenko,

no dają dają ! w sumie te pod oknem kwitną non-stop !

Agnieszko,

byłam !!!! cudnie masz ! przepiękny ogród, okolica..... będę zaglądać częściej

Asiu,

ja zamawiałam jeszcze zimą the fairy w internecie ! przyszły śliczne sadzonki, pięnie zapakowane i jak widzisz cudnie rosną ! za to te kupione w szkółce (do 3 donic) okazały się.....czerwone !
zaryzykuj !

Filip,

zaparszam zatem na ławeczkę sama nie saiadam za często , ale to chyba tak już jest....

Magda

w sobotę będę się chwalić lub....płakać ! bo te pasy zaczęły mi nie pasić.....