Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 18:33, 03 lip 2013

reni napisał(a)
Anula piękny masz widok z okna..róże przecudnej urody, pozdrawiam

dziękuję Reni !
fajnie się wszystko rozrosło czas robi swoje....
anula_wn 18:41, 03 lip 2013

na prośbę Any_art ławeczka z rh.... ciemno tu (i przyjemnie chłodno ) ale co nieco widać....

Megi 18:46, 03 lip 2013

Oj, Anula, pięknie tam u Ciebie, na ławeczce siedziałam, tak wygodnie i dobrze mi było, że się wstawać nie chciało

A z sąsiadami róznie bywa, raz lepiej, raz gorzej, niektórych rzeczy się nie wybacza (palenie śmieciami w piecach, wyprowadzanie psów pod cudze płoty, kradzież roślin zza płotu, dzieciaki na kładach ujeżdzające drogę) , na inne czasem trzeba i można przymnknąć oko
anula_wn 18:47, 03 lip 2013

no i na koniec taras (the fairy, szałwia, trawy...)

lovely fairy

anula_wn 18:49, 03 lip 2013

Megi, więc przymykam ! nie czepiam się i nie mszczę
za komplemanty dziekuję z ławeczkami jest tak, że nie ma kiedy siedzieć...niestety !

Konstancja30 18:51, 03 lip 2013

Aniu ... wstąpiłam dziś do OBI ... miałam kupić tylko środek na komary ale ... oczywiście, że zahaczyłam o ogród ... a tam parada róż ... austinki ... Eden rose ... Leonardo da vinci ... wyszłam a teraz zastanawiam się czy wytrzymam do jesieni ... bo przecież jak kupię jedną "edenkę" i jakieś subtelne austinki to nadal jesienią będę miała co kupować ... a jak je kupię to z wiatrołapu i z okna z kuchni będę miała właśnie ciut podobny widok ... nabazgrałam tyle a chciałam powiedzieć ... postawiłaś kropkę nad i ))))

przepięknie ...
Gardenarium 19:35, 03 lip 2013

Kupuj Izo. Nie katuj siem.

Instagram Ogrodowiska
Konstancja30 19:59, 03 lip 2013

jooooopi ... jak szefowa popiera to już czeba !!! ...
anula_wn 20:34, 03 lip 2013

JulkAd napisał(a)
Anula przyszłam pomachać....to i markiza będzie? ....dobrej nocy

Julcia, przeoczyłam Cię ...wybacz !
będzie , już w sobotę
parasol niestety nie daje rady, bo słonko, jak wiadomo się przemieszcza i targany parasol z lewa do prawej się rozregulowuje, że o dechach co są niszczone nie wspomnę....

miały być "szmaty" takie jak u Any (Mój wymarzony ogród...) ale chyba nie spełniły by u nas swej roli..... więc kompromis !
anula_wn 20:36, 03 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)
Aniu ... wstąpiłam dziś do OBI ... miałam kupić tylko środek na komary ale ... oczywiście, że zahaczyłam o ogród ... a tam parada róż ... austinki ... Eden rose ... Leonardo da vinci ... wyszłam a teraz zastanawiam się czy wytrzymam do jesieni ... bo przecież jak kupię jedną "edenkę" i jakieś subtelne austinki to nadal jesienią będę miała co kupować ... a jak je kupię to z wiatrołapu i z okna z kuchni będę miała właśnie ciut podobny widok ... nabazgrałam tyle a chciałam powiedzieć ... postawiłaś kropkę nad i ))))

przepięknie ...

tiaaa, skąd ja to znam !
Iza , ja sadziłam w upał, wiosną, pełnią lata.... na nic nie patrząc ! nie mogłam się postrzymać....
nie wiem czy nie dokupię rózy jeszcze na pergolę, bo chyba wykończyłam klematisa..... jakiś czas temu pokićkałam proporcje nawozu.... róże też nie wygladają za dobrze chyba się zaryczę !!!

chciałam napisać kupuj będą Cię cieszyć całe lato !