Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

AlKa 22:02, 12 gru 2013

U mnie z dekoracjami podobnie, albo i jeszcze bardziej wlesie jestem bo nie mam ozdob jeszcze. Bardzo podoba mi sie koszyczek na drzwiach
makkasia 22:09, 12 gru 2013

Zacznę też dekorować - póki co stoją gwizady betlejemskie w domku i masa zakupionych materiałów na wianki - nie mam kiedy ich zrobić (w sobotę muszę koniecznie, bo święta za pasem!) nigdy nie byłam tak "opóźniona" z dekoracjami.... Kolory będą tradycyjne - czerwień i zieleń.

W zeszłym roku miałam nietypowe (jak na mnie) bo ja ani fioletu, ani niebieskiego nie lubię ....

Pamiętam - mnie zachwyciły
Czekam na nowe
pozdrawiam
świetny awatarek
GabiK 09:49, 13 gru 2013

Anula, gdzie kupowałaś materiały do wianków? W necie, czy jakoś na żywo? Też się nie mogę zabrać do wianków, nawet materiałów nie mam, a przydałoby się już robić.
Mala_Mi 10:12, 13 gru 2013

A ja oglądam, podziwiam i też czekam skąd brać takie półprodukty do wianka Te wiankowanie to jak zaraza.. bronie sie jak mogę, ale czuję że i mnie dopadnie bestyja..
Margarete 11:55, 13 gru 2013

asc napisał(a)
A ja oglądam, podziwiam i też czekam skąd brać takie półprodukty do wianka Te wiankowanie to jak zaraza.. bronie sie jak mogę, ale czuję że i mnie dopadnie bestyja..

Tak mysłam Aniu asc.....bronisz sie, bronisz się....... ale pewnie cos zrobisz u siebie....... czekamy aż nam to pokażesz......
Ja swoje ozdoby nabyłam drogą kupna w markecie budowlanym na literkę N, podobnie pistolet do kleju i druciki ( takie zielone ogrodnicze) a same podstawy do wianków, gałęzie, kokardy itp. dzisiaj rano kupiłam na giełdzie kwiatowej.
ewa004 21:49, 13 gru 2013

Aniu czekam na Twoje dekoracje ,jestem pewna ze będą śliczne
Gardenarium 21:55, 13 gru 2013

W sprawie półproduktów trąbię o tym już trzy lata
No i wątki wystarczy czytać dziewczyny kochane

Poczytajcie tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1285-stroiki-i-wianki

no i tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/2529-dekoracje-na-boze-narodzenie-2012

Instagram Ogrodowiska
anula_wn 21:17, 15 gru 2013

Ewo, pozdrawiam również ! wianki w końcu udało się zrobić dzisiaj przyszła koleżanka, mam kuzynkę i miło spędzony wieczór z pudełkiem ptasiego mleczka zakończył się sukcesem będzie dekoracja
zaraz wkleję fotki.

AlKa

koszyczek wisiał przy furtce z kwiatkami potem zmienił sie w dekorację świąteczną - z braku materiałów zrobiłąm z czego miałam

Makkasia

dziękuję ! zaraz wkleję. A koszyczek też lubiłąm choć nie w moich kolorach....

Gabi,
różnie.... zeszłoroczny podkład był z kwiaciarni i wisial najpierw surowy (2 lata temu) bo mi się szlenie podobał ! a w zezsłym roku dokleiłam mu bombki
inne rzeczy kupuję w LM, na Broniszach.... W necie gł. podkłady słomiane - do wianków wielkanocnych w zeszłym roku.

Aniu (mała mi nie poznałam Cię )
wiankowanie jest szalenie przyjemne! jak robisz coś sama w miłym towarzystwie !
a produkty - skąd się da!

Margarete
myślę, że Ania "zawiankuje" bo to jest.....zaraźliwe

Ewo,

mam nadzieję, że Ci się spodobają !

Danusiu

myślę, ze dziewczyny nie nadążają z czytaniem. Dziękuję za linki - z przyjemnością poczytałąm i pooglądałam

bociek 21:27, 15 gru 2013

Anulka, jaki ladny koszyczek z bombkami

Buziam
Robaczek 21:31, 15 gru 2013

Anula, piękny awatarek!
Dekoracje klasyczne i eleganckie, koszyszek na drzwiach wygląda uroczo
Pozdrawiam!