Anda
11:02, 06 kwi 2020

Haniu, przeczytalam u mnie o rozach. Zrob tak, jak napisalas
Przesadzac mozna i wlasnie po przesadzeniu powinnas sciac te roze, dobrze podlac (blotko) i zrobic lekki kopczyk, dopoki nie wypuszcza listkow tak na 10 cm. Wtedy mozesz kopczyk rozmyc woda z weza, zeby nie uszkodzic mlodych przyrostow. Kopczyk to ochrona przed sloncem i wiatrem.
Fajnie, ze moglas byc w ogrodzie. U mnie przylaszczki juz przekwitniete tak wygladaja, jak Twoje brazowe

Fajnie, ze moglas byc w ogrodzie. U mnie przylaszczki juz przekwitniete tak wygladaja, jak Twoje brazowe

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken