Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madzenka 20:06, 18 kwi 2017

Milka napisał(a)
Marzenko, jak u ciebie, bez strat roślinnych??
Okropna wiosna, nic na dobrą sprawę robic nie można, ciepełka chcę.
Masz przepiękne hiacynty, kolor rzadko spotykany
Mam nadzieję, ze dziś lżej, święta minęły...

Irenko nie marudzimy na pogodę, na mrozy , na deszcz. W życiu są większe zmartwieńia. Cieszmy się, ze za kilka dni nadejdzie ocieplenie.

Madzenka 20:10, 18 kwi 2017

Kochani to nie były łatwe święta, dziekuje że jesteście

Nie wiem czy kolejne święta wytrzymam w domu, chyba juz nigdy nie beda takie jak kiedys. Mysle coraz poważniej o spędzaniu świat w gorach i wtedy nawet Wielkanoc moze byc śnieżna.
Sebek 20:21, 18 kwi 2017

Madzenka napisał(a)

Irenko nie marudzimy na pogodę, na mrozy , na deszcz. W życiu są większe zmartwieńia. Cieszmy się, ze za kilka dni nadejdzie ocieplenie.

Otóż to
WilczaGora 20:46, 18 kwi 2017

ależ piękna wiosna u Ciebie ...
... magnolie i tulipany radują na maxa, cudnie !
macham poświątecznie ... czytałam co u Ciebie, więc siły życzę, takiej siły ponad siły !!!
Wilczyca
alis 20:52, 18 kwi 2017

Madzenka napisał(a)
Mała Mi to pierwsze moje świeta bez mamy. Wczoraj sobie uświadomiłam,z e żadnych świat ani Wilkanocnych, ani Bozego Narodzenia nigdy nie spędzałam bez mamy. Zawsze byłysmy razem... nigdy nie wyjeżdzałam w tym czasie, zawsze to byy swięta najpierw u mojej mamy a potem od prawie 20 lat każde świeta u mnie z mamą....
Muszę jakoś nauczyć sie spedzać święta na nowo...

Doskonale Cię rozumiem Marzenko, to były moje drugie święta bez mojej Mamy-to nie to samo
Czas, potrzebny czas, nauczysz się, ściskam mocno.

Stokrotkowe kompozycje cudne, na drugim zdjęciu obok stokrotek są może jaskry?
jolanka 21:55, 18 kwi 2017

Madzenka napisał(a)

Nie wiem czy kolejne święta wytrzymam w domu, chyba juz nigdy nie beda takie jak kiedys. Mysle coraz poważniej o spędzaniu świat w gorach i wtedy nawet Wielkanoc moze byc śnieżna.

Ja też postanowiłam, że kolejne Święta spędzę poza domem. U mnie to juz ponad dwa lata ale .... Samo życie, Marzenko. Pozdrawiam
Madzenka 22:01, 18 kwi 2017

Sebuś cmokam
Wilczyca o jakże Cię dawno nie było
Alias czas leczy rany, ale blizny zostają.
W donicy ze stokrotkami sa jaskry. Dobrze rozpoznałaś
Jolanko chyba święta poza domem nie sa takie złe? Może czas na zmiany? Może nam tez się należy odpoczynek? Od 20 lat wszystkie święta u mnie, chyba mnie już tak nie cieszą. Muszę to zmienić, aby móc żyć na nowo.
inka74 00:41, 19 kwi 2017

Madzenka napisał(a)

Wiedziałam, ze szafirek ale zapomniałam, ze szerokolistny Muszę go nabyć drogą kupna jesienią ! Dzięki za nazwę

nie ma za co. W sumie jak się dobrze poszuka to tych odmian szafirków trochę jest. A ten szerokolistny w rzeczywistości jest znacznie ładniejszy i dorodniejszy niż na zdjęciach.
kasja83 07:49, 19 kwi 2017

Madzenka napisał(a)

Piękne podejście Marzenko.A taka nasza natura, że człowiek to lubi być narzekaczem. To czekamy na słońce
Iwk4 08:45, 19 kwi 2017

Madzenka napisał(a)

To nie jest glupi pomysł. Kiedyś bym się bronila przed wyjazdem. Jeszcze nie wyjezdzalam na święta, ale kiedy dzieci zaczynają zyc swoim życiem, swoimi prpblemami, a nam brakuje byc dzieckiem, to wszystko przestaje cieszyć. U mnie już 3 lata, jak zostalam pelną sierotą. Dobrze, ze mam e-Ma. Łatwiej żyć w tym pedzacym świecie.