Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Szafir 08:55, 17 wrz 2017

jolanka napisał(a)
Dawno nie zagladalam a tu smutkiem powiało
Jakoś tak to urządzone zostało, ze i takie chwile są nam pisane. Może dlatego abyśmy tę druga stronę, czyli radość, uwazniej pielęgnowali.
Aniu, Ty kipisz radością życia nawet przez ekran, zaciskasz zęby kiedy trzeba i idziesz dalej a kiedy trzeba potrafisz tupnąć.
Pokazujesz nam piękno ogrodu, radosne chwile kiedy przyjmujesz tabuny gości, kiedy cieszysz się zabawami z wnukami. Taką Cie odbieram zagladając tutaj. Podobno po burzy zawsze przychodzi słońce i tego się trzymajmy Ściskam Cie chociaż wirtualnie i trzymam kciuki za radośniejszą stronę.

pieknie i madrze napisalas jolanko.
Mariusz 09:40, 17 wrz 2017

Mala_Mi napisał(a)

Widziałam że od Mariusza wiozłyście trawki.. chyba taką sama kupiłam.. nie mam pojęcia gdzie posadzę.. ale ..kupiłam..
Jak zebrinus tylko listki wąskie, wąziutkie.. a może wiem gdzie posadzić tylko... muszę pień po jałowcu wykarczować
Miskant Etincelle

Witaj. Ten miskant z mojego ogródka to srebrny medalista bodajże z 2014
Miskant chiński ‘Mysterious Maiden’
Kondzio 10:53, 17 wrz 2017

Tulę i buziole wysyłam. Mieliśmy wpaść do was a tu znowu coś wypada
malgorzata_s... 12:38, 17 wrz 2017

Aniu wczoraj była u mnie Jola ,Gierczusia i Kindzia. Wspominałyśmy pierogi u Ciebie i ogród który zachwyca. Ogród Cię kocha bo pomimo plag i jak mówisz braku czasu na pielęgnację broni się doskonale i jest wspaniały.To że nie lubisz kotów a tak o nie dbasz pokazuje jaka jesteś wspaniała. Mam nadzieję że dół minie szybko.Kochasz góry więc wiesz doskonale że wspinaczka pod górę jest trudna ale jaka satysfakcjaBuziaki
Gosialuk 13:35, 17 wrz 2017

Aniu wiem, że ci ciężko. Jesteś zapracowana na maxa i na nic nie masz czasu. Ciągnie się to już drugi rok, więc nic dziwnego, że i zapas energii (niemały) się wyczerpał. Teraz może przez zimę podładujesz akumulatory, a taki piękny ogród, co każdy powtarza, na wiosnę będzie cieszył od nowa. Wiele osób trzyma za ciebie kciuki i wspiera cię duchowo. Ja również. Pozdrawiam serdecznie.
anka_ 17:14, 17 wrz 2017

jolanka napisał(a)
... Podobno po burzy zawsze przychodzi słońce ...
Ale czasami życie przynosi huragany, po których ślady zostają na długie lata...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
jona 18:38, 17 wrz 2017

Ciepłe myśli wysyłam i tysiąc uśmiechów
Sebek 18:51, 17 wrz 2017

Łączę się w dole...

Ale cisy mnie rozwalily - cudne!
AgnieszkaW 19:24, 17 wrz 2017

anka_ napisał(a)
Ale czasami życie przynosi huragany, po których ślady zostają na długie lata...

Zostają, ale z drugiej strony: Co nas nie zabije to nas wzmocni, wiem coś o tym, bo przeszłam to na własnej skórze. Aniu, dasz radę.
Uściski
yolka 19:38, 17 wrz 2017

Mala_Mi napisał(a)

To nie dołek.. to wielki dół... tym razem nie ogrodowo..

Edit.. tak sobie myslę, co jeszcze możę być gorzej.. i najgorsze jest to, że znajduję co....

U mnie też dołki do wyboru...