Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Mala_Mi 23:26, 16 wrz 2017

an_tre napisał(a)
Aniu też miałam takie momenty, że ogród nie cieszył, ale one przechodzą i przychodzą nowe pomysły i doznania Rabatka wśród kostki urzekająca, natura sama się obroni nawet jeśli nie mamy czasu albo dołek.
Przesyłam moc pozytywnej energii

To nie dołek.. to wielki dół... tym razem nie ogrodowo..

Edit.. tak sobie myslę, co jeszcze możę być gorzej.. i najgorsze jest to, że znajduję co....

Mala_Mi 23:30, 16 wrz 2017

Kindzia napisał(a)
Davidy przegrały...cena za 13 sadzonek mnie powaliła. Szukam dalej...

To kup mniejsze.. te sąw normalnej cenie, bo duże (faktycznie duże) u nas to były chyba po ok 80-90zł. Ale te małe po 13 zł. I te małe gonią duże

Mala_Mi 23:50, 16 wrz 2017

margaretka3 napisał(a)
Aniu, przesyłam ciepłe myśli i dużo sił.

Potrzebne.. nawet bardzo....

Za myśli pozytywne wybaczam dyni Może nawet (liczę na to) będzie dawać zdrowe żarcie ...
Papryka żółta jest rewwelacyjna, pozbierałam nawet nasionka..
Jak komuś nie odpwiedzialam to sorki..

sylwia_slomc... 00:13, 17 wrz 2017

Mala_Mi napisał(a)

Edit.. tak sobie myslę, co jeszcze możę być gorzej.. i najgorsze jest to, że znajduję co....

Aniu tulam jak mogę bo rozumiem, że gdyby bardzo źle nie było to nie byłabyś w takim nastroju .....Jesteś twarda sztuka co się łatwo nie poddaje życiu, więc mam nadzieję, że i tym razem się podniesiesz i wygrzebiesz z tego doła, choć wyobrażam sobie jak musi być głęboki..... Tulam
Margarete 00:25, 17 wrz 2017

Mala_Mi napisał(a)

To tak nie myśl...myśl pozytywnie chociaż może ci być trudno...myśl to też energia, lepiej otaczać się tą dobrą a nie tą złą...
Buziaki i dobre energię ślę !

Ale obrazek trafnie puentują niektóre sytuacje - to fakt...
Margarete 00:29, 17 wrz 2017

Ruda fajna, takie ma zawadiackie spojrzenie dzięki tym łatkom na pyszczku.
Dziś do mnie pod drzwi też trafił kotek, ja też nie lubię kotów, wolę psy ale psa nie mam od kilku tygodni już niestety...i nakarmiła kota i pomyślałam o tobie Aniu. U ciebie podobnie, pustka po Evereście i koty wokół ciebie...
sylwia_slomc... 00:34, 17 wrz 2017

Anek Choć ty kotów nie lubisz to one jednak lubią Ciebie, a to znaczy , żeś dobry człek Zwierzęta to czują
danuta_szwajcer 00:39, 17 wrz 2017

Mala_Mi napisał(a)

Danusia.. wiesz jak jest.. nie wiesz jak u mnie, ale wies, ze los nie zawsze rozpieszcza.. ćwiczy naszą wytrzmałość.

Kalina u mnie rosnie w zacisznym miejscu, ale na początku zacisznie nie miała, nigdy nie okrywalam i rośnie.. zimy kiedyś solidniejsze były. Kupiłam sobie w tym roku drugą.. tym razem Everesta.. Fotki nie mam. nie mam głowy do zdjeć.. cośtam czasmi siezmuszę i pofotografuję.. wczoarj stwierdziłam że spuszcamy wodę z basenu , najpierw do oczka.. lała sie do dzisiaj wieczora, na szczęscie ryby zostały sie w oczku..
Te zawilce przetrwały.. a jak wyciepałam korenakę to nabrały rozrostu.. i mam ich już całkiem ładną kępę..

Dzięki za odpowiedz, to jak u Ciebie daje rade i przeżyła to i u mnie da radePiękne te zawilce.
anka_ 00:46, 17 wrz 2017

Mala_Mi napisał(a)

Aniu... tyś nie diabeł..tyś anioł.. zmień awatar... domu byś tera nie poznała, tak przemeblowany.. ale dla gości jest lepiej Zapraszam zawsze.... nawet bez zapowiedzenia.. dla przyjaciół mamy zawsze otwarte drzwi.. a jakby co to klucz pod wycieraczką....
Widocznie dwie natury we mnie drzemią... Nawet nie wiesz jak wiele dla mnie znaczy to co napisałaś.
Aneczko wiem że u ciebie ciężko.... Pamiętaj ... jestem... o każdej porze dnia i nocy...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
jolanka 08:43, 17 wrz 2017

Dawno nie zagladalam a tu smutkiem powiało
Jakoś tak to urządzone zostało, ze i takie chwile są nam pisane. Może dlatego abyśmy tę druga stronę, czyli radość, uwazniej pielęgnowali.
Aniu, Ty kipisz radością życia nawet przez ekran, zaciskasz zęby kiedy trzeba i idziesz dalej a kiedy trzeba potrafisz tupnąć.
Pokazujesz nam piękno ogrodu, radosne chwile kiedy przyjmujesz tabuny gości, kiedy cieszysz się zabawami z wnukami. Taką Cie odbieram zagladając tutaj. Podobno po burzy zawsze przychodzi słońce i tego się trzymajmy Ściskam Cie chociaż wirtualnie i trzymam kciuki za radośniejszą stronę.