Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Urszulla 13:07, 26 paź 2017

Mala_Mi napisał(a)

Ja już walczę z ogrodem 10 lat
To samo ujęcie...

Musisz na to częściej spoglądać
Bardzo ładną masz jesień właśnie z tymi liśćmi
roma2 17:37, 26 paź 2017

W innych okolicznościach poprosiłabym się o kolejne Twoje marcinki. Staram się czytać ze zrozumieniem i wiem, że nie masz czasu na takie pierdoły. W końcu karta się odwróci, bo przynajmniej mój żywot wskazuje na sinusoidę. Jak będziesz na "górce" to poproszę. A w razie, gdyby moje wyobrażenia o przebiegu naszego żywota poszły sie paść, to jakoś tam "wespół w zespół" się ogarniemy. Ty wiesz Aniu, ja i tak ogrodowo mam przechlapane jak patrzę na Wasze 10 lat. My jesteśmy jakieś sześć i ciągle czarna dziura (nie chciałam napisać dosadniej). Mam tylko nadzieję, że jak będę na miejscu, ruszy się ogrodowo. Tylko, czy ja mam czas na takie czekanie...?
kasiek 19:57, 28 paź 2017

Mala_Mi napisał(a)
Dobranoc... czekamy na wiosnę.. może będzie lepiej..
dalie muszę wykopać.. grrrr przynajmniej tych kilka ładniejszych. Oczko zostawiam jak jest.. zobaczymy jak ryby to przetrwają..

Boskie ujęcie! Ściskam Mała
Milka 11:35, 29 paź 2017

Też mnie zachwyciło, te pomponiki cudne
Gosialuk 23:33, 29 paź 2017

Aniu ogród się zmienił nie do poznania. Sama o tym dobrze wiesz. Dziś strasznie wiało u nas, koło bloku wyrwało drzewo. U ciebie wszystko ok?
Pozdrawiam
kasia1 08:40, 03 lis 2017

Aniu, czytam Twój wątek od początku i jestem na str. 204 Chciałam Ci tylko napisać (bo jak dojdę do końca to zapomnę ), że bardzo Ci dziękuję, że podzieliłaś się swoimi rozterkami dot. możliwości zapanowania nad dużym ogrodem, gdy brakuje czasu i środków. Będę śledzić, jakie zmiany dokonujesz, by ułatwić sobie pracę w ogrodzie, gdyż też mam sporą działkę (jeszcze nie ogród). Życzę wygranej w totka, ja gram (w celu wykończenia domu i urządzenia ogrodu), ale nieskutecznie na razie

mira 10:24, 03 lis 2017

Mala_Mi napisał(a)

W tym problem że chcę sie uciorać w ogrodzie i nie mam kiedy... dosłownie zero czasu... znów coś ktoś opatrznie czyta.. nie mam problemu z pracą w ogrodzie tylko mam problem z braikiem czasu nawet na minimum pilegnacji!!!!

Wreszcie wiem czego Ci życzyć uciorania haha dobre
Takie ucioranie to lepsze niż wizyta u lekarza albo co innego.

Dalie kopniesz jeszcze czas - w tym roku długo są teraz chodzi tylko o bulwy które magazynują co sie da więc niech siedzą - na razie

I żeby nie bylo czytam opatrznie i zgadzam sie z paniaprzyroda tylko z tą zimą mam inaczej bo lubię zimę hehe

Tak wiec ociorania
Madzenka 23:35, 03 lis 2017

Piękne te dalie. Życzę ucierania w ogrodzie.
Nie posadziłam jeszcze tulipanów i mam nadzieje, ze zdążę przed mrozem..
Kasya 06:32, 04 lis 2017

Przegladam sobie przy kawce raz jeszcze
Kawał czasu minęło ale możesz być dumna z efektów
Ogrod oparty na iglakach bardziej nudny jest
Lisciaste Wiecej pracy ale za to jakie doznania wizualne
I urządzić ogrod tak żeby robie radził sam...trzeba patrzeć na całość ...a jest pięknie
Gardenarium 08:02, 04 lis 2017

Ogród posypany liśćmi wygląda tak samo przepięknie, za to kocham buki, że dają takie efekty przez cały rok. Kora tez przepiękna.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies