Wiem, wiem, Anuś, ale do wiosny już trochę podrosną, do grabi w sam raz się nadadzą.
A trawnika do grabienia będzie ogromna połać!
Przy mojej Cysi też się nie da ogrodowo popracować za długo...to teraz jej nie mam.
OMC synowa z synem mi wczoraj kupę roboty odwalili, to do przodu jestem, jak nigdy, nawet hortki mi ogłowili Nie będą zimą po ogrodzie latać, jest plus
I się rządzą U Ciebie jak się cofnąć to jest masa do czytania i do podziwiania. Potrzebny Ci był taki dzień, żeby się w ogrodzie utyrać i powiem Ci pod wrażeniem jestem ile udało Ci się zrobić.
Jeszcze ma być trochę pogody
Jakby mi ktoś chiał chociaż troszke pomóc w ogrodzie, z czymkolwiek to byłabym bardzo wdzieczna i nigdy bym nie napisała że to OMC tylko że to najukochańsza synowa. Niestety moi nie lubią prac w ogrodzie.. i nie robią .. czasami synuś coś pomoże jak np trzeba wyciać drzewo, a ja sama z eM tego nie ogarnę. No i też młodzi nie maja czasu, wiec nawet im głowy nie zawracam ogrodem..
Przy moich nie da sie zrobić niczego.. a jak nawet chwile sie zajmą to i tak muszę sie gapić zezem na dwóch bo niestety oczko kusi, a tam głęboko. Ale dziewczynki są grzeczniejsze.. zwykle grzeczniejsze