ja dopiero od roku mam ta kore i to jej pierwszy sezon ...wczoraj przyjechało kolejne 20 worków ...czesc pójdzie na okopczykowanie róz a reszta zostanie do wiosny ...i jak bedzie trzeba dosypywac to bede dosypywac.
mysle ze w przyszłym roku plewienia bedzie jeszcze mniej zobaczymy ....w tym roku jestem zachwycona ...cos tam plewiłam w sezonie ...ale to naprawde jest sielanka
a co do standardu i poziomu na tym forum ...to masz racje ....wiele osób robi zdjecia tylko wtedy kiedy ma wszystko odrobione

u mnie jest różnie ...kazda rabata ma swój lepszy i gorszy moment ...nie latam jak głupek i nie zapylam w ogrodzie bo goscie maja przyjechać ...raczej mam normalnie przez cały sezon ....i zadne goście mnie nie wzruszaja
ja wychodze z założenia ze skoro ja i moja rodzina taki ogród mozemy zniesc i w nim życ ...to kazdy inny gość podobnie ...a raczej zapraszam ludzi z klasą którzy rozumieja słowo ogród i nie wymagaja odemnie ideału ....podobnie jak w domu ...niby jest czysto ale jak sie przygladniesz to paprochy na podłodze czy stole dojrzysz
syndrom sciereczki juz dawno mam za sobą
wczoraj była Karola to jej zapytaj co zobaczyła ...stan rózny zalezy gdzie oko poszło