Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Chaos kontrolowany

Chaos kontrolowany

AnnaCh 18:55, 15 sty 2018

No super, że jesteś
A właśnie ostatnio o Tobie myślałam co tam słychać, a tu bardzo dużo, łącznie z nowym domem Super, życzę pomyślnej realizacji planów
Ja też bym chętnie nowy dom wybudowała, ale na tej samej działce, a to raczej nie możliwe
Pozdrawiam.
AnkaK 20:47, 15 sty 2018

Cześć Aniu. Czytałam, że Ciebie też teraz mniej. Dom to póki co dalsze marzenia, ale dziękuję ☺
isia33 21:39, 15 sty 2018

AnkaK napisał(a)
2 chłopaków
No jeżeli zaprawiona jesteś to nie ma się czym martwić. My nie ogarnęliśmy altany ogrodowej i ogrodowej kuchni, a wszystko miało być właśnie na komunię gotowe. Stąd decyzja o knajpie. Gdybym zaplecze miała gotowe to oczywiście też była by w ogrodzie, zwłaszcza, że mamy 3 czerwca, więc szanse na pogodę większe. Choć rok temu 6 czerwca u mnie gradobicie było, więc może nie ma co ryzykować. A w domu ciasno, mimo, że u nas nie więcej niż 15 osób będzie.
Będzie dobrze Kiedy u Was?

U mnie tydzień wcześniej, 27 maja. I też mam nadzieję na ładną pogodę. Mam całkiem obszerną wiatę, mocno osłoniętą, więc nawet przy deszczowej, ale ciepłej pogodzie jest tam przyjemnie. Będzie 27 osób, w tym 8 dzieci.
Margerytka40 22:26, 28 sty 2018

Ania jak tam u Ciebie pogodowo? Mnie to już nawet przez okno nie chce się wyjrzeć a do ogrodu to kalosze trzeba zakładać. U Ciebie na piaskach pewnie tak źle nie jest
AnkaK 19:25, 29 sty 2018

Hej
Wieje, że głowę urywa, ale za to ciepło. Seslerie mi kwitną i dumam ciachać już czy nie. W weekend jeszcze śnieg na nich leżał, ale dziś zieloniutko.
No ja na moich piaskach z każdej ilości wody się cieszę i rzeczywiście u mnie suchutko. W weekend mam plan trochę posprzątać jesienny bajzel.
I szukałam dziś mebelków ogrodowych, a kosiarkę nową kupiłam
anna_t 20:04, 29 sty 2018

Ania jaką kupiłaś? też muszę w tym roku.
AnkaK 20:49, 29 sty 2018

Sesleria sadleriana. Fajnie się rozrosła i będzie w tym roku trochę na kolejną rabatę. W weekend cyknę fotkę. Śliczna jest!
Mam wrzucone do koszyka 30 szt. jesiennej w dobrej cenie, ale waham się już ze 2 tygodnie.
Margerytka40 21:12, 29 sty 2018

Koniecznie zrób fotkę tej seslerii . Ja zamówiłam Heuflera,muszę zobaczyć jak jesienna u mnie teraz wygląda. Jutro pójdę.
Kosiareczka,mebelki -umilasz sobie czas oczekiwania na wiosnę
AnkaK 21:19, 29 sty 2018

No powiem Ci, że gdyby mi ktoś kilka lat temu powiedział, że z nowej kosiarki się będę cieszyć to bym się w głowę postukała Ale stara spalinowa zdechła, a elektryczna nie ma kosza, więc mus był.
Ja się Sadlerianą u Asi Nawigatorki zachwyciłam. Fajna jest, taka po prostu trawiasta
Mebelki mają cenowo zmusić eMa do samodzielnego ich skonstruowania, co obiecuje od 3 lat co najmniej. Wypatrzyłam więc takie za 6 tysięcy, a wiem, że potrafi mi je zrobić za ułamek ceny. Zobaczymy jak pójdzie.
Jeszcze kamień do pseudo gabionów namierzam. Zima wcale nie odpuszcza, straszą długą do połowy kwietnia więc jakoś trzeba przetrwać.
Wiolka5_7 21:24, 29 sty 2018

AnkaK napisał(a)
Sesleria sadleriana. Fajnie się rozrosła i będzie w tym roku trochę na kolejną rabatę. W weekend cyknę fotkę. Śliczna jest!
Mam wrzucone do koszyka 30 szt. jesiennej w dobrej cenie, ale waham się już ze 2 tygodnie.

Mam jesienną 2 sezony i mi się bardzo podoba...rośnie bez nawozów,podlewana tyle co z nieba będę dzielić wiosną...z 5szt. chcę zrobić 20szt.