Kasia1980
14:42, 09 paź 2020
Madziu , te Twoje piękne rozplenice to jaka odmiana ? Ja kupiłam little Bonny to te same?
Czy żabki przyszły do mini oczek wodnych, które jak pamietam robiłaś w kastach budowlanych ? U mnie ruch był spory. Jedne wychodziły, a drugie już czekały w kolejce . Czasami w jednym oczku było ich wiecej.
Pozdrawiam
Madzia już się gubię co gdzie u ciebie rośnie![]()
Zabrałaś te przebarwione vanilki z nowego frontu? Czy mnie się już wszystko miesza![]()
Kształt rabat na nowej jest rewelacyjny. Fajne proporcje w stosunku do trawnika.
Dobrze, że przesadziłaś te cisy. Jeśli tam jest ciągły zastój wody to nie ma się co szarpać. Za to szmaragdy uwielbiają takie stanowiska. W moim żywopłocie na drugiej działce doskonale widać, gdzie mają wodę a gdzie nie. Różnice w wysokości są ogromne.
Perzu z tą plątaniną korzeni nie zazdroszczę. Masakra, ile tego masz.
Ja zaczęłam tylko darń przewracać bo szybko się przerabia, chwasty rosną ale nie aż tak.
Sił kochana życzę! Ma być pogoda tylko przez dwa dni... a potem deszczowo, trochę buuuu prawda![]()
Buziaczki