Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 18:38, 16 paź 2017

MirellaB napisał(a)
Fantastyczne masz widoki
Ogród Twój bardzo się zmienia. Doradzać nie będę, ale wypowiadać się co mi się podoba, a co nie to tak W doradzaniu kiepska jestem.

Ja też po przystąpieniu na O chciałam cały ogród zlikwidować i robić na nowo, ale eM nie wyraził zgody. Sztuką jest wydobyć piękno z tego co już jest i udoskonalić

Dziękuję bardzo się cieszę ,że będziesz się wypowiadać ( a tak nawiasem mówiąc L4 ma swoje plusy nadrabiam wątki )
Więc na początek to
Coś zimozielonego na pniu ?

W tle widać profesjonalnie uwiązane umbry zobaczymy po pierwszej wichurze hihihi

Po 4 latach dostrzegłam co mój tablet robi
Dla Ciebie moja różyczka ( oczywiście nazwy nie pamiętam

Magleska 18:43, 16 paź 2017

Anitka napisał(a)
Witam się u ciebie Magdo. Będę zaglądać i kibicować poczynaniom ogrodowym. Ale masz cudne widoczki. Mogłabym kilka razy dziennie na tym tarasie kawkę pić

Widoczki i ja dziękujemy cieszę się z odwiedzin
Dziś był tak piękny dzień ,oby jak najdłużej taka jesień
Na kawkę za późno ,ale winko ? Hihi ( marzy mi się )

Dla Ciebie
iwka 18:54, 16 paź 2017

ja też nie czuję się na siłach w doradzaniu ale napiszę co mi się od razu nasunęło przy schodach po obu stronach dałabym rozplenice, fajnie by się na schody wychylały ale czy to będzie pasować to nie wiem

fajnie w tych kamieniach wyglądają te które już są i ja bym widziała ich tam więcej
Magleska 18:54, 16 paź 2017

Wiecie .......wszystko można skadrować ,tylko ładne uchwycić ,ale ja nie jestem doskonała i pokazuję też wiele niedoróbek i nietrafionych decyzji ,ale myślę ,że po to tu jestem ,żeby udoskonalać i poprawiać mój ogród .....
Poza tym pisałam kilka razy ,że jak się tak styram w ogrodzie ,to jest mi lepiej ( odskocznia ) .....a nikt oprócz Was Kochane tego nie rozumie ......
na dobranoc
Tu też przewiduję zmiany troszkę ......

Zza płota widać dopiero jak krzywo ..... do poprawy

Kasiolaaa 19:10, 16 paź 2017

Przecudaśnie tu jest kochammmmm
Magleska 19:42, 16 paź 2017

iwka napisał(a)
ja też nie czuję się na siłach w doradzaniu ale napiszę co mi się od razu nasunęło przy schodach po obu stronach dałabym rozplenice, fajnie by się na schody wychylały ale czy to będzie pasować to nie wiem

fajnie w tych kamieniach wyglądają te które już są i ja bym widziała ich tam więcej

O ...widzisz i już jest coś do przemyślenia
Rozplenice dosadzilam 4 szt w lini tej najładniejszej ale są marne i ich nie widać zbytnio

O tu po lewej stronie jest jedna- trochę widać
Tak myśle ,czy by tu nie dać blisko schodów dużo hakone ,żeby tak się wylewały na te schody od góry do dołu .......a na samej górze przy lawendzie 2 świerki srebrne na pniu ,albo jakieś inne iglaste na pniu ?
Np coś takiego mi chodzi po głowie

To białe znaczy kamyczki wyrównana linia całości pod skalniakiem
MoniaF 19:43, 16 paź 2017

Prześlicznie jak ja zazdroszczę tych widoków dookoła i oczywiście takiej dużej i słonecznej działki.
Magleska 19:48, 16 paź 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Przecudaśnie tu jest kochammmmm

Cieszę się ,że Ci się podoba *) ....lecę do Ciebie .....
Uwiązane umbry dla Ciebie ........żartuję ...... nacykałam fotek za dużo ,a ta też mi sie podoba

Moje dzieci wogóle nie zwracają uwagi ,że jest coraz ładniej smutno mi trochę że obydwoje ani nie lubią robić w ogrodzie ,ani nawet nie spytają ,czy coś mi pomóc
Magleska 19:53, 16 paź 2017

MoniaF napisał(a)
Prześlicznie jak ja zazdroszczę tych widoków dookoła i oczywiście takiej dużej i słonecznej działki.

Witaj dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Działka nie taka duża 10 ar
Zapraszam częściej

eVka 20:11, 16 paź 2017

Pozdrawiam jesiennie! Pięknie u Ciebie, ogród się ubogaca, rozrasta. Rzeczywiście przy schodach coś wyższego by się przydało i wzdłuż lekkie piórkówki.
Idzie zima, będziemy planować