Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Johanka77 08:38, 08 kwi 2018

Wygląda dobrze.
Ale mam trochę krawężników z podjazdu więc chyba wejdę od razu w to.
Ale muszę obejrzeć te ekobordy na własne oczy. Bo na prawdę mi się u Ciebie to podoba!
paulina_ns 08:40, 08 kwi 2018

Zadziwiasz mnie Madziu, jak to wszystko urośnie, zacznie kwitnąc szczęka nam spadnie mam pytanie dajesz coś pod te kamyczki? Ja mam przy skrzynkach warzywnych włóknine pod kamyczkami, a tak chwasty rosną jak szalone, a plewienie w tych kamykach no daj spokój a Ty trochę tego masz u siebie, chyba,że czymś pryskasz na chwasty? Miłej niedzieli Madziulka
Monia81 10:06, 08 kwi 2018

Porównanie Madziu super, zmiany megabędzie piknie, że hej Ja wczoraj padłam jak długa, a dzisiaj eMusiowi obiecałam rowery, więc Kochana miłej niedzieli
Kasia_CS 11:00, 08 kwi 2018

Madziu tak sobie patrzę na Twoje żwirowiska i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobają wygląda to tak schludnie, uporządkowanie ja w ogóle nie mam zwirku i tak czasem tęsknym wzrokiem patrzę choc wydaje mi się, ze u mnie by się nie sprawdził. Pięknej niedzieli! U nas już 19stopni!!
beata_m 12:36, 08 kwi 2018

nooooooooooo proszę Pani!!! jak dla mnie ten przód teraz wymiata!!! i widzę nowy żywopłocik cisowy??!!! (też będę robić )
Wszystkie zmiany na szósteczke z plusem!!!
macham cieplutko Madziu
anbu 13:13, 08 kwi 2018

Magda no nie rozumiem dlaczego Ty stękasz nad tymi swoimi buksami, że rozczochrańce
Fajne, geste je masz, jeden - dwa sezony i nadasz im odpowiedni kształt Piszę to z własnego doświadczenia
sylwia_slomc... 13:24, 08 kwi 2018

Magleska napisał(a)
z cyklu przed i po
fotka letnia

teraz

ciekawe ,czy przesadzane tulipany zakwitną

Jak miały pączki zawiązane to myślę, że zakwitną , przecież w sklepach same paki kupujemy i we flakonie się rozwijają, a te mają cebulki, które je odżywiają
Wiolka5_7 13:33, 08 kwi 2018

Tulipanki na pewno zakwitną, przesadzałam u siebie kiedyś
nataliasz 13:40, 08 kwi 2018

Witam! Super skalniak! Podbijam pytanie o chwasty w kamyczkach? Jest pod nimi włóknina? Mnie to strasznie irytuje jak coś dosadzam i miesza się ziemia z nimi.
Magleska 14:56, 08 kwi 2018

Johanka77 napisał(a)
Wygląda dobrze.
Ale mam trochę krawężników z podjazdu więc chyba wejdę od razu w to.
Ale muszę obejrzeć te ekobordy na własne oczy. Bo na prawdę mi się u Ciebie to podoba!

moje ekobordy są twarde i wytrzymałe ,zamawiałam z all i namiary miałam z forum
ale jak masz krawężniki i ma kto Ci je zrobić ,to jeszcze lepiej

paulina_ns napisał(a)
Zadziwiasz mnie Madziu, jak to wszystko urośnie, zacznie kwitnąc szczęka nam spadnie mam pytanie dajesz coś pod te kamyczki? Ja mam przy skrzynkach warzywnych włóknine pod kamyczkami, a tak chwasty rosną jak szalone, a plewienie w tych kamykach no daj spokój a Ty trochę tego masz u siebie, chyba,że czymś pryskasz na chwasty? Miłej niedzieli Madziulka

Paulinka -folię mam tylko wokół skrzyń warzywnych ,tu z przodu nie mam nigdzie ,będę plewić ,albo pryskać octem
Miłego popołudnia

Monia81 napisał(a)
Porównanie Madziu super, zmiany megabędzie piknie, że hej Ja wczoraj padłam jak długa, a dzisiaj eMusiowi obiecałam rowery, więc Kochana miłej niedzieli

dziękuję u Ciebie też jest super i kosteczka od razu ułożona ,fajnie
na rowery dziś nie mam sił ,leżę i odpoczywam po wczorajszym szaleństwie ogrodowym