Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

DorKa 08:03, 11 kwi 2018

Madzia dobrze dla wszystkich Twoich bliskich ,że w ten sposób potrafisz jakoś odreagować stres. Wysyłam Ci galaktykę dobrych myśli Trzymaj się kochana!

Ogrodowo jest bosko Bok wyszedł pięknie, bardzo mi się podoba.
Ja szukam platana alphens globa w zamian za gumballa i ani jednego ani drugiego nie mogę u siebie znaleźć Chyba skończy się na jakimś popularnym we wszystkich szkółkach drzewie

Nowalijka 10:15, 11 kwi 2018

Madzia pięknie masz w tym ogródku. Postarałaś się. Tyle pracy włożyłaś w to, ze nie dziwię się że mowa o dopalaczach. Dopiero początek sezonu a u Ciebie już tak czyściutko i porządnie...
eVka 10:22, 11 kwi 2018

Magleska napisał(a)
z cyklu przed i po
fotka letnia

teraz

ciekawe ,czy przesadzane tulipany zakwitną

Hej Madzia!!!
Matko co to za cudo!!! Jaka przemiana, przepraszam ale kiedy ty to zrobiłaś??!! Ja się pytam??!!
Wyszło idealnie, zazdroszczę wyobraźni i pracowitości, naprawdę.
Chyba normalnie zgapię te kadraty z grysem, są mega
Nie nadrobię już zaległości w Twoim ogrodzie, więc się podpytam, co rośnie tam gdzie teraz są tulipany w kwadratach?
Pozdrawiam Cię wiosennie i zabieram się do roboty
DorKa 12:01, 11 kwi 2018

Madzia weekend potrzebuje na taką metamorfozę
AngelikaX 12:06, 11 kwi 2018

Magleska napisał(a)
z cyklu przed i po
fotka letnia

teraz

ciekawe ,czy przesadzane tulipany zakwitną

Magda Ty to tak sama??? Przepięknie Ci wszystko wyszło

Brawo!!!
mrokasia 12:07, 11 kwi 2018

Magda, no bosko ten bok Ci wyszedł!!! Zmiana kolosalna!!!
BRAWO TY, dzielna kobieto .
Magleska 21:30, 11 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)

OMG! Czy Ty wiesz, ze dopiero te fotki mnie uświadomiły jak bardzo stroma jest ta Twoja skarpa?! Niezły spadek! I niezłe wyzwanie. Dla mnie idziesz jak burza..

skarpa jet faktycznie niezła .....trochę pogrupowałam rośliny ,które tam były porozrzucane i raczej więcej na niej zmian nie przewiduję przynajmniej narazie
idę jak burza .....hi hi -potrafię cały dzień wonego dłubać -bez obiadu ,porządku w domu itp.
buziaki
Magleska 21:33, 11 kwi 2018

Anitka napisał(a)

Madziu, niektóre celebrytki jedno dziecko urodzą i już książki o wychowywaniu piszą. A ty dwójkę masz już odchowaną, wiec jak dla mnie doświadczoną matką jesteś
Cisy nad placyk od strony tarasu, żeby basenik przysłonić.
Zawsze możesz tam też leżaczki postawić. A znając życie to koncepcja jeszcze nieraz się zmieni.
A wilk zaakceptował już wytyczone dla niego nowe szlaki komunikacyjne czy nadal kroczy swoimi ścieżkami?

Anitka wilk biega ścieżkami ....tam ,gdzie chciała skracać drogę są kamory .....i jak narazie fajnie sprawdzają się te ścieżki
cisy zakupiłam i aż 4 szt narazie posadziłam
za to przesadziłam brzozy i umbry i przeniosłam jedną skrzynię i noc mnie zastała
Miłego wieczoru
Magleska 21:35, 11 kwi 2018

anna_t napisał(a)
A jakie plany na skarpe? A gdzie masz brzozy..? Były tam prawda? U ciebie to normalnie codziennie coś nowego!

brzozy były i są ,ale gdzie indziej .....ale narazie rozp..... na całego i nie ma co focić
planu na skarpę brak .....grupuję to co jest w większe plamy tylko wszystkiego zmieniać nie będę
Miłego wieczoru
Magleska 21:41, 11 kwi 2018

dominika_ napisał(a)
Miło mi, że zaglądasz Pokaż wilka

zaglądam ,tylko musiałam wrócić do początku ,bo nie mogę się połapać co gdzie jest u Ciebie .....trochę mi to zajmie ,ale zamierzam dziś bardziej się zapoznać z Twoim ogrodem
masz wilka też ? chyba na fotkach mi gdzieś mignął ......i skarpy masz

mój wilk ,a raczej wilczyca