Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 07:08, 07 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Muszę oderwać myśli od dzisiejszego dnia, patrząc z góry od strony umbrowej i po prawej stronie placyku zrób zielony parawan z cisa taki nie bardzo wysoki i rabatę od umbrowej pociągnij wzdłuż tego parawanu prawą stroną.....tak bym zrobiła.

byłam ,czytałam .....bardzo Ci współczuję ....to bardzo smutne i przykre ,jak przyjaciel odchodzi

przy tym placyku musi być dobre dojście -chociażby po to ,żeby ten basen tam przynieść -ciężkie i wielkie toto jest .....
dlatego z którejś strony musi być cały bok wolny ......przynajmniej póki basen będzie w użyciu ....
więc te cisy ,albo od strony umbrowej ,albo od skalniaka chyba najlepiej

tylko nie wiem jak z tą umbrową wyjdzie .....musi tam za placykiem być dojście do skrzyń też....

dzięki za głos ....bardzo mi miło,że w takiej trudnej chwili przyszłaś mi doradzać ...
Magleska 07:12, 07 kwi 2018

AnkaK napisał(a)
Madziu, trzeba dozować sobie ogród, bo wtedy przyjemność większa jest. 2 lata temu przez jakiś czas miałam pół roku wolnego. Pierwsze dwa tygodnie oczywiście super, a potem ble ☺ Z umbrową nie podpowiem, ale pewnie trzeba podrównać. Fajny ten placyk. Szklarnia też mi się marzy...

właśnie wczoraj w pracy się śmiałam ,że powinnam mieć urlop kwiecień i maj....a pózniej w wakacje też miesiąc hihi

szklarnię chciałabym bardzo ,ale w tym sezonie na pewno nie ogarnę ....

piję kawę ,,,,jadę po runiankę ,bo mi zabrakło i biorę się do pracy
Miłego dnia
Magleska 07:14, 07 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
Madziu miłej pracy w ogrodzie życzę pokaż efekty wieczorkiem

dziękuję Paulinko ....wzajemnie

pokażę ,jeśli będzie co pokazywać
ciekawe na ile sił mi starczy dziś
Johanka77 07:20, 07 kwi 2018

Widzę, że dzisiaj wszystkie szurnięte człowieki o szóstej wstali, żeby się narobić
Miłej pracy Madzia!
anbu 08:42, 07 kwi 2018

Johanka77 napisał(a)
Widzę, że dzisiaj wszystkie szurnięte człowieki o szóstej wstali, żeby się narobić

Co Aśka zapisujesz się do klubu?

Te cisy mi się widza wokół tego placu, jakieś trawy bym jeszcze pomontowała aby było zwiewnie i jeżówki aby było kolorowo
Brakuje mi ścieżynki do placyku (ktoś wcześniej pisał, że dzieci się nie upilnuje i stópki będą brudne )
Kasiolaaa 08:59, 07 kwi 2018

Madziu teraz kilka slow moich odczuc wszystko u ciebie jest takie piekne ale cos mi ta placowka na basen nie pasuje tzn moim zdaniem zagracanie trawy ktorej juz coraz mniej zaraz chwila moment nikt nie bedzie uzywal basenu i bedzie tak stalo puste miejsce bo mysle ze wiecej imprez jest na tarasie a jesli juz jest takowe miejsce to bym niczym nie obsadzala bo tak jak dziewczyny pisaly dzieci beda biegac chlapac sie itp.... nie obraz sie bo bardzo cie szanuje i podziwiam
Aurelllia 10:33, 07 kwi 2018

Madziu powodzenia w ogrodzie
Magleska 20:25, 07 kwi 2018

Johanka77 napisał(a)
Miłej pracy Madzia!

popracowałam cały dzień i padłam oczywiście i tak nie zrobiłam wszystkiego co chciałam ,ale dużo zrobiłam
kiepskie fotki ,bo już ciemno było

Magleska 20:27, 07 kwi 2018

anbu napisał(a)

Co Aśka zapisujesz się do klubu?

Te cisy mi się widza wokół tego placu, jakieś trawy bym jeszcze pomontowała aby było zwiewnie i jeżówki aby było kolorowo
Brakuje mi ścieżynki do placyku (ktoś wcześniej pisał, że dzieci się nie upilnuje i stópki będą brudne )

ścieżka kiedyś będzie w trawie .....
na pewno cisy też ,ale jeden bok musi zostać wolny ,bo sam ten basen jest ciężki i nieporęczny do noszenia .....jak uporam się do końca z bokiem ,to zacznę myśleć nad placykiem
BKosimkArt 20:29, 07 kwi 2018

No buksów to Ty masz do cięcia sporo
Fajnie będzie u Ciebie niech porośnie tylko..