Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

sylwia_slomc... 23:46, 30 maj 2018

Późno to plewienie Ja już o tej porze chwastów nie widzę
Rabata nie jarmarczna tylko śliczna bylinówka
kaz742011 00:32, 31 maj 2018

No to się narobiłaś. Tyle roślin wsadzić- szacun .
Magda masz w planach cięcie swoich świerków czy będą rosły swobodnie? Ja już ze dwa dni do cięcia się zbieram, ale jakoś do tej pory nic nie zrobiłam. Mam je na słońcu przez większą część dnia a teraz u mnie znowu upały.
eVka 00:47, 31 maj 2018

Jaki busz z niesamowity. Magda, wpisujesz się w aktualne światowe trendy ogrodowe, właśnie takie bylinowe łączki są na topie. Jak byłam w Anglii wiele ogrodów właśnie tak wyglądało. Dobra robota, no i podziwiam pracę jaką musiałaś włożyć w posadzenie tylu kwiatów...
Iwonka 08:31, 31 maj 2018

Magleska napisał(a)

posadziłam i dodatkowo jeszcze kfiotków dokupiłam .... z wiśnioowej zrobiła mi się jarmarczna kolorowa bylinówka -

Ja tu żadnego jarmarku kochana nie widzę, a te akcenty z przetacznika są cudowne Sama też dokupiłam 3 kępy, gdy byłam na targu po truskawki

Magleska napisał(a)

parę pstryków z innych części ogródka

warzywny busz

Te kadry są obłędne Nie mogę się doczekać, aż to wszystko w realu zobaczę Będę kopiować skrzynie, wstyd nie mieć na dużej działce kawałeczka dla warzyw

Iwonka 08:40, 31 maj 2018

Magleska napisał(a)
parę foteczek od Iwonki ze Wzgórza (bez)chaosu
prześliczny dojrzały ogród ,a właściciele -tak jakbym znała sto lat ,albo i dłużej
też mało fotek ,bo jakoś tak wyszło .....dziękuję bardzo bardzo za spotkanie i niecierpliwie czekam u mnie

Zaraz wklejam te fotki u siebie, będę miała kolejną pamiątkę
A Wzgórze (bez)chaosu dodaję do nazw proponowanych Podoba mi się
Cieszę się, że znalazłam bratnią duszę, no ale z tych okolic to sami fajni ludzie pochodzą Z jednym takim mam już 26 lat super przygody
Johanka77 09:26, 31 maj 2018

Jakie piękne łąki umajone masz!

Skarpę Twoją uważam za jedną z najpiękniejszych na całym O. Te kamloty i te lawendy... ach! Mniammm!

Warzywnik jaki płodny! Coraz bardziej mnie kusi, żeby też sobie sprawić... Już u Polinki się rozpływałam, Twój też mi się podoba bardzo. Ach, gdybym to ja codziennie do domu wracała...
eVka 10:32, 31 maj 2018

Warzywniki mniam. Masz tam same smakołyki
Kasia_CS 17:06, 31 maj 2018

Nadrobilam co nieco, bo tyly miałam ech.. fajnie masz-po prostu już tak kompletnie
basia3012 21:51, 31 maj 2018

Dzięki Madziu za odwiedziny i za miłe słowa.
A ten Twój warzywnik to jest taki, że nawet gdyby nic tam nie wyrosło to i tak będzie najpiękniejszym warzywnikiem. Pozdrawiam .
Magleska 22:36, 31 maj 2018

basia3012 napisał(a)
Prawie co dzień do Ciebie zaglądam i podziwiam. Masz cudnie . Napracowałaś się solidnie ale teraz można podziwiać. Super!
Moje Hakone też niektóre mizerne. Wymieniałam już kilka po dwa razy. Nie wiem o co chodzi. Nie umiem na razie ich uprawiać. Nie wiem czy lubią mokro czy sucho? Szkoda bo chciałoby się aby były ładne, bujne.
U nas susza niesamowita. Przydałby się deszcz. Ale jak ma być tak jak u Wioli to może lepiej samemu podlać. Pozdrawiam

dziękuję Basiu cieszę się ,że Ci się podoba mój chaos
u mnie też susza taka -dziś 2 godziny podlewałam ,a jak wróciłam do miejsca rozpoczęcia ,to nadal było sucho .....ech troszkę deszczu by sie przydało

basia3012 napisał(a)
Kociaczki słodkie. Gdy ja szukałam domu dla znalezionych kotków ( już dla 4 kotków znalazłam) to plakatowałam przystanki autobusowe. I zawsze udawało mi się znależć im domy. Czasem i miesiąc, codziennie robiliśmy obchód wszystkich przystanków aby kociakowi znależć dom. A dla jednego to tylko 1 dzień wystarczył i znalazł się właściciel. Różnie to bywa. Ja mam kotkę bardzo zazdrosną o swoje włości dlatego nie przyjmuję więcej kotków tylko szukam im domów.
Nowe zdjęcia i znowu podziwiam. Ta lawenda i chyba szałwia omszona cudne. Warzywnik piękny. Wszystko pięknie rośnie. A z tą trawą frosted Curls to też nie miałam szczęścia, padła mi. Nie mam reki do traw. A u Ciebie piękna.
Pozdrawiam serdecznie.

kociaczki to Margaretki
ja niestety nie mogę przygarnąć żadnego ,bo moja psica niestety nie toleruje kotów

czy mam ręke do traw ,to nie wiem ,bo niektóre też mi padły ....ale licze na to ,że te co przeżyły już zostaną ze mną

bardzo bardzo dziękuję za tyle komplementów
hakonka -nie wiem jaka to odmiana -nie mam jakoś pamięci do nazw

lawenda z szałwią na dobranoc