No to się narobiłaś. Tyle roślin wsadzić- szacun .
Magda masz w planach cięcie swoich świerków czy będą rosły swobodnie? Ja już ze dwa dni do cięcia się zbieram, ale jakoś do tej pory nic nie zrobiłam. Mam je na słońcu przez większą część dnia a teraz u mnie znowu upały.
Jaki busz z niesamowity. Magda, wpisujesz się w aktualne światowe trendy ogrodowe, właśnie takie bylinowe łączki są na topie. Jak byłam w Anglii wiele ogrodów właśnie tak wyglądało. Dobra robota, no i podziwiam pracę jaką musiałaś włożyć w posadzenie tylu kwiatów...
Ja tu żadnego jarmarku kochana nie widzę, a te akcenty z przetacznika są cudowne Sama też dokupiłam 3 kępy, gdy byłam na targu po truskawki
Te kadry są obłędne Nie mogę się doczekać, aż to wszystko w realu zobaczę Będę kopiować skrzynie, wstyd nie mieć na dużej działce kawałeczka dla warzyw
Zaraz wklejam te fotki u siebie, będę miała kolejną pamiątkę
A Wzgórze (bez)chaosu dodaję do nazw proponowanych Podoba mi się
Cieszę się, że znalazłam bratnią duszę, no ale z tych okolic to sami fajni ludzie pochodzą Z jednym takim mam już 26 lat super przygody
Skarpę Twoją uważam za jedną z najpiękniejszych na całym O. Te kamloty i te lawendy... ach! Mniammm!
Warzywnik jaki płodny! Coraz bardziej mnie kusi, żeby też sobie sprawić... Już u Polinki się rozpływałam, Twój też mi się podoba bardzo. Ach, gdybym to ja codziennie do domu wracała...
Dzięki Madziu za odwiedziny i za miłe słowa.
A ten Twój warzywnik to jest taki, że nawet gdyby nic tam nie wyrosło to i tak będzie najpiękniejszym warzywnikiem. Pozdrawiam .
dziękuję Basiu cieszę się ,że Ci się podoba mój chaos
u mnie też susza taka -dziś 2 godziny podlewałam ,a jak wróciłam do miejsca rozpoczęcia ,to nadal było sucho .....ech troszkę deszczu by sie przydało
kociaczki to Margaretki
ja niestety nie mogę przygarnąć żadnego ,bo moja psica niestety nie toleruje kotów
czy mam ręke do traw ,to nie wiem ,bo niektóre też mi padły ....ale licze na to ,że te co przeżyły już zostaną ze mną
bardzo bardzo dziękuję za tyle komplementów
hakonka -nie wiem jaka to odmiana -nie mam jakoś pamięci do nazw
lawenda z szałwią na dobranoc