Jeżowki obłędne!!! Kocham ten kolor. Na mecz wpadłam w połowie, wyluzowana na maksa po wizycie u Kasi w Ogrodzie złudzeń i niespodzianek. Po raz pierwszy pogoda nie popisała się, ale z drugiej strony ogród Kasi w deszczu wygląda jeszcze bardziej tajemniczo i klimatycznie.
Nadrabiam ogrodowiskowe zległości Nie patrz na godzinę, wstawanie po 3 rano to chyba jeden z objawów starości, aż się zaczynam martwić
AngelikaX dziekuję z pocieszenie Na razie tylko kilka siwych, może nie jest ze mną aż tak źle
porozsypywane kamyczki...skąd ja to znam Jeżowki cudne w tym limonkowym kolorze.W ogóle w tym roku zachwycam się wszystkimi jezówkami Miłego dnia Madziu.
Jeżówki masz piękne, dorodne , rozrośnięte, zakochałam się w nich na zabój Na razie zakupiłam 3, białą, żółtą i hmm w kolorach bliżej nieokreśloną limonkowo - fioletową. Oczywiście w ilościach szt. 1 (kasa,kasa..) no ale cóż, żyje nadzieją, że się rozrośnie dodatkowo wysiałam dwie paczki nasionek rożnych, zobaczymy co wyrośnie
Ładne zestawienie roślin na placykowej
W ogóle wszystkie roślinki masz już w takich fajnych kępkach:tawułki,jeżówki,liatry,ile one mają?Czy kupiłaś już tak bardziej rozrośnięte?
Super spotkania!Do ogrodów Kapias już kolejny rok się wybieram,może w tym ,w lipcu na urlopie się udaPlanujemy wyjazd
jeżówki uwielbiam za to róże coś mnie nie lubią -marne -plamiste .....ech ....na razie im szanse daję ,ale jak się nie wezmą w garść ,to przesadzę w niewidoczne miejsce
trochę daleko ......ale może kiedyś
jaka starość toż to przecież najlepszy czas
figurę i włosy masz jak modelka
liatra daje czadu dziś już jest prawie cała rozkwitnięta ,a na niej pełno bzyków i motyli
Miłego dla Ciebie również
jeżówki uwielbiam i chyba jeszcze dokupię
porozsypywane kamyczki ,to jeszcze mały problem przy psie dziś rozkopała mi w truskawkach menda jedna -chyba tam jakaś nornica grasuje -a ja mam znowu robotę
jeżówki rozrosną się napewno moje w tamtym sezonie też były marne ,niewidoczne ,a w tym dają czadu
dziękuję za tyle miłych słów