Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

la_estrellita 09:32, 25 cze 2018

Magleska napisał(a)

fajne
przyjedz na kolejne

Chętnie, dziękuję za zaproszenie ale trochę daleko mam... .
Iwonka 04:37, 26 cze 2018

Magleska napisał(a)
porażka -przegraliśmy
ogrodowo nie działam na razie nic ,bo brak czasu niestety ,ale kilka fotek cyknęłam
dla rozładowania negatywnego nastroju po meczu
placykowa -jeżówki zaczynają

Jeżowki obłędne!!! Kocham ten kolor. Na mecz wpadłam w połowie, wyluzowana na maksa po wizycie u Kasi w Ogrodzie złudzeń i niespodzianek. Po raz pierwszy pogoda nie popisała się, ale z drugiej strony ogród Kasi w deszczu wygląda jeszcze bardziej tajemniczo i klimatycznie.

Nadrabiam ogrodowiskowe zległości Nie patrz na godzinę, wstawanie po 3 rano to chyba jeden z objawów starości, aż się zaczynam martwić

AngelikaX napisał(a)

Fajne spotkanie
Uwagę zwróciłam na pierwszą paparazzi z lewej - to Iwonka ze Wzgórz chaosu? Włosy mega!

AngelikaX dziekuję z pocieszenie Na razie tylko kilka siwych, może nie jest ze mną aż tak źle

Kasiolaaa 06:43, 26 cze 2018

Liatra klosowa jest piekna i super kolorek ja tez czekam na swoją az rozkwitnie a to juz lada dzien
DorKa 10:00, 26 cze 2018

porozsypywane kamyczki...skąd ja to znam Jeżowki cudne w tym limonkowym kolorze.W ogóle w tym roku zachwycam się wszystkimi jezówkami Miłego dnia Madziu.
kerii 23:12, 26 cze 2018

Jeżówki masz piękne, dorodne , rozrośnięte, zakochałam się w nich na zabój Na razie zakupiłam 3, białą, żółtą i hmm w kolorach bliżej nieokreśloną limonkowo - fioletową. Oczywiście w ilościach szt. 1 (kasa,kasa..) no ale cóż, żyje nadzieją, że się rozrośnie dodatkowo wysiałam dwie paczki nasionek rożnych, zobaczymy co wyrośnie
MirellaB 00:06, 27 cze 2018

Ogród Twój bardzo się zmienił, jest pięknie
Pamiętam jak przystąpiłaś na forum i zmieniałaś swój ogród - praca, konsekwencja i wytrwałość - brawo
anpi 00:26, 27 cze 2018

Magleska napisał(a)
porażka -przegraliśmy
ogrodowo nie działam na razie nic ,bo brak czasu niestety ,ale kilka fotek cyknęłam
dla rozładowania negatywnego nastroju po meczu
placykowa -jeżówki zaczynają

Ładne zestawienie roślin na placykowej
W ogóle wszystkie roślinki masz już w takich fajnych kępkach:tawułki,jeżówki,liatry,ile one mają?Czy kupiłaś już tak bardziej rozrośnięte?
Super spotkania!Do ogrodów Kapias już kolejny rok się wybieram,może w tym ,w lipcu na urlopie się udaPlanujemy wyjazd
Kasiolaaa 07:05, 27 cze 2018

Madziu dopiero zobaczylam ze na placykowej sa jezowki swietny pomysl bosko to wyglada a jak jeszcze porozrastaja sie to bedzie bajka
Magleska 07:25, 27 cze 2018

BKosimkArt napisał(a)
Śliczne nasadzenia w okół placyku... podoba mi się!

dziękuję mi też się podoba

Wiolka5_7 napisał(a)
Fajne spotkanie mieliście
U ciebie też szał jeżówkowy się zaczyna, ślicznie

jeżówki uwielbiam za to róże coś mnie nie lubią -marne -plamiste .....ech ....na razie im szanse daję ,ale jak się nie wezmą w garść ,to przesadzę w niewidoczne miejsce

la_estrellita napisał(a)

Chętnie, dziękuję za zaproszenie ale trochę daleko mam... .

trochę daleko ......ale może kiedyś

Iwonka napisał(a)

Jeżowki obłędne!!! Kocham ten kolor. Na mecz wpadłam w połowie, wyluzowana na maksa po wizycie u Kasi w Ogrodzie złudzeń i niespodzianek. Po raz pierwszy pogoda nie popisała się, ale z drugiej strony ogród Kasi w deszczu wygląda jeszcze bardziej tajemniczo i klimatycznie.

Nadrabiam ogrodowiskowe zległości Nie patrz na godzinę, wstawanie po 3 rano to chyba jeden z objawów starości, aż się zaczynam martwić

AngelikaX dziekuję z pocieszenie Na razie tylko kilka siwych, może nie jest ze mną aż tak źle

jaka starość toż to przecież najlepszy czas
figurę i włosy masz jak modelka

jeżówki dziękują wraz ze mną
Magleska 07:28, 27 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Liatra klosowa jest piekna i super kolorek ja tez czekam na swoją az rozkwitnie a to juz lada dzien

liatra daje czadu dziś już jest prawie cała rozkwitnięta ,a na niej pełno bzyków i motyli

DorKa napisał(a)
porozsypywane kamyczki...skąd ja to znam Jeżowki cudne w tym limonkowym kolorze.W ogóle w tym roku zachwycam się wszystkimi jezówkami Miłego dnia Madziu.

Miłego dla Ciebie również
jeżówki uwielbiam i chyba jeszcze dokupię

porozsypywane kamyczki ,to jeszcze mały problem przy psie dziś rozkopała mi w truskawkach menda jedna -chyba tam jakaś nornica grasuje -a ja mam znowu robotę

kerii napisał(a)
Jeżówki masz piękne, dorodne , rozrośnięte, zakochałam się w nich na zabój Na razie zakupiłam 3, białą, żółtą i hmm w kolorach bliżej nieokreśloną limonkowo - fioletową. Oczywiście w ilościach szt. 1 (kasa,kasa..) no ale cóż, żyje nadzieją, że się rozrośnie dodatkowo wysiałam dwie paczki nasionek rożnych, zobaczymy co wyrośnie

jeżówki rozrosną się napewno moje w tamtym sezonie też były marne ,niewidoczne ,a w tym dają czadu
dziękuję za tyle miłych słów