Ja to ognisko użyłam w tym sezonie 1 raz ...... i jak palę to małe - parę patyków pod gar
.....duże ognicha obok na działce palę .....więc raczej nie ma obawy o przypalenie
Ten Dereń jeszcze nie posadzony ..... postawiony do przymiarki
Muszę zabrać cyprysiki 2 stamtąd ,jeśli ma tam zostać
Buziaki
Troszkę plan wyszedł poza kontrolę
Trawnika już nie mogę ubrać ......wchodzi w grę tylko ta miejscówka przy ognisku ,tylko -
- tak jak jest
- bliżej placyku
Lub bliżej drugiego końca ogniska - zbyt wiele manewru nie mam ......
Może te borówki zabrać stąd i dać przy skrzyniach - a wtedy dąb na samym kraju .....
Nie miała baba problemu ,to sobię dęba sprawiła hihi
Madzia, ale jakiego pięknego tego dęba kupiłaś widzę, że poprzesadzałaś te buki, fajnie to wymyśliłaś
A co do dębu, to nie wiem, czy bym go tam nie zostawiła gdzie już wsadziłaś, dałabym mu trawki w nóżki,bo jak dasz bliżej placyku, to nie będzie ci cieniował skrzyń z warzywkami...
Dla derenia poszerzę
A dąb .....może ..... tu na końcu ......jak nie będzie borówek ?
Albo bliżej placyku ....
..zawracam Wam głowę ,a i tak muszę sama zdecydować bardzo dziękuję za wszystkie zdania - cieszy mnie to ,że ze mną wymyślacie , prześpię się z tą myślą
Przystojny prawda .....tylko ogród za mały a rodzinka zabrania trawnika zabierać
Właśnie chyba skłaniam się dać bliżej rogu - tylko borówki gdzieś przesadzić muszę i wtedy może taką rabatę z samymi hakonkami zrobię ....
A z tymi bukami ,to wczoraj mi wpadł taki pomysł do głowy ,nagle taki impuls i na razie mi sie podoba
Buziaki
Lecę oglądać co tam w Waszych ogródkach się dzieje
Buziaki
I jeszcze kawałek nowej bukowej
I wiśniowej bez buków i berberysów
Nowa trzmielina też śliczna - kolor ogień fotki z telefonu nie oddają jej urody