Żeby nie było ,że ogrodowo się lenię
Fotka telefonem na szybko
Porozsadzalam rozplenice ,dosadzilam rozchodniki - sprawdzone ,odgapione połączenie
Na własne ryzyko ..... wiem ,że za późno na przesadzanie przy okazji nowym nabytkiem przekopałam rabatę pomiędzy roślinami .....hosty na razie zostaną ,póki reszta się nie rozrośnie
I mglista całość
Dziękuję ,że jesteście
Ps .....skusilam sie na Dęba green darf ,trzmielinę oskrzydloną i Derenia Cousa ......za kolory - fotki brak ,bo chodzę i szukam im miejsca
Piękna u Ciebie jesień, i ta mglista i przejrzystaTeż jestem w szoku jak widzę te Twoje rabaty w porównaniu z wiosną,jak to wszystko się rozrosłoPozdrawiam.
Madziu przecież nikt tu nie oskarża Cie o lenistwo zresztą już nie raz udowodniłaś,że masz motorek w dupce ogród perfekcyjny, więc odpocząć można, a nawet trzeba ja mam klona do przesadzenia może dzisiaj w końcu to zrobię inaczej zima mnie zastanie buziaki i miłego dnia
Dzięki Ewa
Skalniak teraz też mi się podoba .......
W szczególności o poranku
Mój Dąb cudownie się przebarwia .......jeszcze grujecznika bardzo chcę,ale nie znalazłam narazie w dobrej cenie
Teraz to mam dylemat ,gdzie go posadzić
Buziaki
Dziękuję za komplementy
Właśnie przed chwilką u Ciebie piękne pomarańczowe przebarwienia oglądałam ......i jeszcze ten obrus na stoliczku - ślicznie
Miłego dnia za chwilkę uciekam do ogrodu
Paulinko dziękuję za tyle miłych słów do perfekcji jeszcze dalekoooo.......ale i tak mi miło
Zakupy : impuls pod wpływem chwili ,a teraz nie wiem ,gdzie posadzić
Madzia mglisty poranek u Ciebie uroczy ja dzisiaj też w ogrodzie jestem cały dzień, graby mam do wsadzenia
Rozchodnika dla Ciebie mam, to jak się spotkamy będziesz go miała piękny okaz dębowy zakupiłaś, cudnie się przebarwia
buziaki wysyłam Madziu oj tęskno mi już za Tobą...
zapomniałabym, połączenie rozplenic z rozchodnikami to jest to buźka