Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 21:47, 10 paź 2018

Anitka napisał(a)
Madziu jak mam chwilkę to wpadam po cichutku na tarasiku posiedzieć, głównie w nocy jak ćma, ale nic nie zjadam widoczkami ogrodu i tego co w dali widać się napawam.
Cebule u mnie nie wsadzone i na razie się to nie zapowiada. Buziaczki.

Anitko dziękuję ,że chociaż wirtualnie mnie odwiedzasz - brakuje mi tych spotkań ogrodowych bardzo ......
Byłam u Ciebie na jesiennych fotkach -ach i och
Cebule posadziłam narazie w przedogródku ....ostatni raz ..... chyba
Ciekawe czy wytrzymam ,żeby brzydkich liści nie ścinać
Magleska 21:51, 10 paź 2018

paulina_ns napisał(a)
Madziu ślicznie u Ciebie super urosły Ci już roślinki widać,że dobrze się u Ciebie czują gdzie nie wejdę rzuca mi się w oczy nazwa miskant memory faktycznie pięknie się on prezentuje. Pomiziaj ode mnie wilczka i miłego piątku życzę

Paulinko dziękuję za odwiedziny wilczyca wymizina
Piękne zamglone fotki u Ciebie obejrzałam
Magleska 21:53, 10 paź 2018

margaretka3 napisał(a)
Madziu, nadrabiam i u Ciebie. Pięknie Ci wszystko rośnie, chociaż nie masz czasu dla ogrodu. To jest czasami dobry sposób na ogród
Te siewki rozplenicy mają białe kotki? Zarezerwowałabyś taką jedną dla mnie?

dziękuję Gosiu te siewki mają takie same kotki jak matka , tylko na fotce takie białe wyszły .....ale jak przetrwają zimę ,to chętnie się podzielę
Magleska 21:54, 10 paź 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Cześć Wilczyco, po cichu wpadam Rozplenice i inne podziwiam. I oddech za płotem, ach...Buziaki zostawiam

Dziękuję Brzozowa dziewczyno ja u Ciebie też po cichutku buszuję buziaki
sylwia_slomc... 21:59, 10 paź 2018

Madzia wiśnie już dawno liście pogubiły te zwykłe też wiosną będzie okP prostu za suchy rok dla nich.
Jak będziesz memory rozsadzała kiedyś to proszę uszczknij mi kawalątko. Chciałam na targach kupić, ale nie było
Magleska 22:00, 10 paź 2018

beata_m napisał(a)

pięknie masz Madziu, i ten wyciszający krajobraz ... marzenie i już czytam plany na następny sezon miskanty na wiśniowej nie ma żartów

a u mnie to to samo z rozplenicą sporo siewek wydałam rodzinie a pare sztuk kwitnie runianka pięknie Ci się rozrosła ... i taką ma zieleń ładną, ja mojej zaserwowałam miejsce pod hortensjami, ma już drugi sezon ... nawet eM mnie pogania żeby jednak ją zlikwidować ... chyba ma za sucho i za dużo słońca

Dziękuję Beatko
Plany jakieś tam powolutku robię - ogólnie całą wiśniową troszkę muszę pozmieniać ,bo .......podoba mi się na fotkach skadrowana .....nie mam pomysłu na nią .... chcę dużo kwiatów ,ale jakoś mi nie wychodzi całość .......

Moja runianka ma słońce po południu dopiero .....a i tak w lecie trochę ją przypalało- teraz dopiero odżyła .....

Magleska 22:03, 10 paź 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu u Ciebie zawsze czysto i pieknie

Kasiu bardzo dziękuję
Moje Limki takie różowawe się zrobiły

Magleska 22:04, 10 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Madzia wiśnie już dawno liście pogubiły te zwykłe też wiosną będzie okP prostu za suchy rok dla nich.
Jak będziesz memory rozsadzała kiedyś to proszę uszczknij mi kawalątko. Chciałam na targach kupić, ale nie było

Dzisiaj przesadzałam 2 szt jutro mam w planie przesadzić jeszcze 2 ,to odkroję i dam do donicy ..... mam nadzieję ,że przeżyje
Magleska 22:08, 10 paź 2018

abiko napisał(a)
Madzia.. ja już wiem, że 200 to mało poważnie.. mówiłam Moni,że rozumiem sadzenie tych tysięcy jak się ma gdzie oczywiście ale 200 zginie szybko

Na pewńo masz rację Aga ...... ale te 200 to do przedogródka daję .....ostatni raz
Magleska 22:10, 10 paź 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Madziu, przepiękny masz ogród w jesiennej odsłonie. Memory zachwyca, myślę nad miejscem dla niego u mnie. Buziaki i siły dla Ciebie, a zdrówka dla mamy...

Dziękuję Agnieszko ......od właścicielki tak cudownego ogrodu ,to jeszcze bardziej miło usłyszeć komplementy

A siły potrzebne mnie i mamie ......