Tak to jest z tym all ja w tamtym roku zamawialam kocimietki i roze dwie marne takie przyszly mikrusy ochydne. Wieksza byla doniczka niz roza haha a w tym roku trawy ml tez mikrusy wiecej boje sie zamawiac kupuje stacjonarnie ale jezowki bym kupila gdzies
Haha Madzia szalona jesteś wiesz? widzę,że energi Ci nie brakuje, może wpadniesz do mnie w przyszłym tygodniu przed roczkiem, pewnie cały ogród byś mi w godzinę wyplewila hihi
Pewnie tak jak wpadam w ogród przyjaciółki ,to zamiast kawę pić ,to plewię ( ona nie lubi prac w ziemi ) ...... szkoda ,że jednak dość spora odległość nas dzieli .....mogłabym wpaść
Dziękuję na razie kupiłam tylko 3 szt 1,20cm \ 300cm ,muszę jeszcze dokupić na drugą stronę płotu też 3 szt .....
Na basen zapraszam .........są tak nienormalne upały ,ja jestem do niczego ..... w pracy 29 st ,nie da się ani pracować ,ani nic innego robić ......
Dziś burze mają być
Madziu, jakiej wysokości kupiłaś te cisy? Sama się nad nimi zastanawiam ale w opcji mam ewentualnie takie na 40 cm. Nie wiem czy jest sens?
A jeszcze jedno, kupowałaś z szkółce czy przez internet?
Kupowałam w pobliskiej szkółce , tanie były - po dyszkę sadzonka miały coś ok 50 cm ,ale obcięłam ok 20 i takie maleństwa są ,że prawie ich nie widać ,sadziłam też gęsto ok 30 cm
Takie mikrusy są