Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 20:19, 03 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu oczywiscie ze wpadne i zaimpregnuję

Cieszę się
Kasiolaaa 20:34, 03 sie 2017

Tak to jest z tym all ja w tamtym roku zamawialam kocimietki i roze dwie marne takie przyszly mikrusy ochydne. Wieksza byla doniczka niz roza haha a w tym roku trawy ml tez mikrusy wiecej boje sie zamawiac kupuje stacjonarnie ale jezowki bym kupila gdzies
paulina_ns 21:14, 03 sie 2017

Magleska napisał(a)

Podlałam cały ogród przy okazji ,a resztę wylałam ,szaleństwo ciekawe jaki rachunek za wodę przyjdzie
Cały rozłożyłam i złożyłam od nowa ,jakieś 3 godziny mi to zajęło

Haha Madzia szalona jesteś wiesz? widzę,że energi Ci nie brakuje, może wpadniesz do mnie w przyszłym tygodniu przed roczkiem, pewnie cały ogród byś mi w godzinę wyplewila hihi
jolanka 21:34, 03 sie 2017

Mnie tez się podoba z matą. Od razu rośliny mają tło A taki basen to przydal by mi się baaaardzo w ostatnich dniach
Magleska 06:07, 04 sie 2017

paulina_ns napisał(a)

Haha Madzia szalona jesteś wiesz? widzę,że energi Ci nie brakuje, może wpadniesz do mnie w przyszłym tygodniu przed roczkiem, pewnie cały ogród byś mi w godzinę wyplewila hihi

Pewnie tak jak wpadam w ogród przyjaciółki ,to zamiast kawę pić ,to plewię ( ona nie lubi prac w ziemi ) ...... szkoda ,że jednak dość spora odległość nas dzieli .....mogłabym wpaść
Magleska 06:13, 04 sie 2017

jolanka napisał(a)
Mnie tez się podoba z matą. Od razu rośliny mają tło A taki basen to przydal by mi się baaaardzo w ostatnich dniach

Dziękuję na razie kupiłam tylko 3 szt 1,20cm \ 300cm ,muszę jeszcze dokupić na drugą stronę płotu też 3 szt .....
Na basen zapraszam .........są tak nienormalne upały ,ja jestem do niczego ..... w pracy 29 st ,nie da się ani pracować ,ani nic innego robić ......
Dziś burze mają być
paulina_ns 06:38, 04 sie 2017

Magleska napisał(a)

Pewnie tak jak wpadam w ogród przyjaciółki ,to zamiast kawę pić ,to plewię ( ona nie lubi prac w ziemi ) ...... szkoda ,że jednak dość spora odległość nas dzieli .....mogłabym wpaść

Hihi czyli ogrodowo wkrecona jesteś nieźle no właśnie ta odległość...Szkoda,że ja nie mam takich koleżanek
Lulilaj 07:29, 04 sie 2017

Magleska napisał(a)

Jadę na oparach właśnie mam taką nadzieję ,że mikroskopijne cisy urosną ,zanim mata zbrzydnie
Dziś po dniówce w pracy ,to nic i się nie chce

Madziu, jakiej wysokości kupiłaś te cisy? Sama się nad nimi zastanawiam ale w opcji mam ewentualnie takie na 40 cm. Nie wiem czy jest sens?
A jeszcze jedno, kupowałaś z szkółce czy przez internet?

U nas też upały. W pracy mam ok 30 st.
lutroja 09:03, 04 sie 2017

to i do mnie wpadnij , też jest co robić
Magleska 17:12, 04 sie 2017

Lulilaj napisał(a)

Madziu, jakiej wysokości kupiłaś te cisy? Sama się nad nimi zastanawiam ale w opcji mam ewentualnie takie na 40 cm. Nie wiem czy jest sens?
A jeszcze jedno, kupowałaś z szkółce czy przez internet?

U nas też upały. W pracy mam ok 30 st.

Kupowałam w pobliskiej szkółce , tanie były - po dyszkę sadzonka miały coś ok 50 cm ,ale obcięłam ok 20 i takie maleństwa są ,że prawie ich nie widać ,sadziłam też gęsto ok 30 cm

Takie mikrusy są