Marta dziękuję ....lubię biel na tej rabacie było jeszcze pełno ostróżek białych -przeżyła tylko jedna ….2 białe róże też padły ….czekam .czy biała monarda zakwitnie
Buziaki
Beatka dziękuję .....powolutku doprowadzam ten mój kawałek świata do ładu
jeszcze wiele brakuje ,ale cieszy ,to co jest
ja też nie jestem w stanie być na bieżąco na forum ,chociaż bardzo bym chciała
Buziaki i Miłej Niedzieli
Aguś czekam na wypłatę wtedy poszaleję z różami -mam jeszcze wiele miejsca na nie
krwawnik kwitnie -jako pierwszy Paprica i żółte ,a teraz już pozostałe zaczynają -miały być białe ,a widze ,że niektóre różowieją
Buziaki
patrz jak penstemony od Ciebie urosły
Iwonka
różyczka -to chyba Eden rose -ale nie jestem pewna …..
na drugiej fotce ,to krwawnik kichawiec -jest tam jeszcze biała monarda ,naparstnica ,ostrózki,białe róże ,szałwia ,ice dance -były białe irysy ,ale nie przeżyły …
ostrózek miałam tam chyba z 10 sztuk-przeżyła 1 -coś u mnie nie bardzo chcą rosnąć …
którą rabatę chcesz demolować ?
nadrobię u siebie ,to lecę zobaczyć
Buziaki
Gosiu dziękuję do ideału daleko ,ale cieszy ,to co jest uwielbiam kwiaty ,mogłabym mieć cały ogród nimi obsadzony ,tylko ,żeby tego czasu było więcej na chodzenie i doglądanie ich …..
Miłej Niedzieli
Kamila dziękuję za komplementy
…..wiem ,że po czasie piszę i teraz pewnie masz jeszcze wk...a na ogród -ale nie znikaj -roślinki po tej nawałnicy powstaną na pewno i znowu będą cieszyć ….
Buziaki
Madziu te krwawniki odmianowe nie sieją Ci się? Pytam bo kiedyś dawno miałam różowe i strasznie się siały. Teraz kupiłam ten Paprika na różankę ale jak ma się siać to nie wiem.
U mnie też pada, leje, mokro. Ogród w chwastach a dzisiaj mam inspekcję
Elu w stanie obecnym stipy leżą rozkraczone -leje od tygodnia i chyba mają dość deszczu
a tak poważnie ,to nic z nimi nie robię -ziemia glina -pomieszana z korą ,piaskiem ,gnojówki w zeszłym sezonie lałam -w tym jeszcze nie -bo nie mam kiedy przez te ulewy
Buziaki
Asiu dobrze ,że na fotkach nie widać bałaganu
jeśli ślimaki mi wszystkiego nie zeżrą ,to jeżówki powinny być ładne
na razie pięknie kwitnie lawenda
Daria na pewno masz racje -forum nie ucieknie ,ale lubię oglądać moje ulubione ogrody ,jak się zmieniają ,dojrzewają itp.,itd. …..i chciałabym ,żeby właścicielki wiedziały ,że też do nich zaglądam mnie cieszy ,jak do mnie przychodzicie
Buziaki
Aniu
to chyba faktycznie dobry pomysł z tymi 3 wątkami ja otwieram wszystkie w nowych oknach i z reguły po kilku padam i na nastęny dzień mam jeszcze więcej do nadrabiania ….oprócz obrazków lubię też poczytać ….a na pisanie już mi brakuje czasu niestety ….
dziękuję za komplementy
warzywnikowy busz zostawiam
Ula u mnie glina wszędzie -rozluźniana piaskiem i korą ,trochę kompostu i tyle
na szczęście rośnie większość ,a to co nie rośnie ,to wylatuje
Miłej Niedzieli
Dorotko mnie też ona zachwyca -tyle kwiatów na takim małym krzaczku
Buziaki
Asiu jak na razie nie zauważyłam ,żeby u mnie się siały ….może skutecznie je plewię ? nie wiem …..
kto Cię dziś odwiedza ?....miłej inspekcji Ci życzę
Buziaki