Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Anitka 22:58, 25 maj 2018

alis napisał(a)
Cudny wianek

Dziękuje.
Anitka 22:59, 25 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
śliczny wianek Anitko

Dziękuje.
Anitka 23:01, 25 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
Ale masz dryg!! Sama dobierasz sobie ten miks kwiatów, czy może istnieją takie "gotowce" już pasujących do siebie różnych kwiatuszków ? Sliczne masz te drzwi (poprzedni wianek też był w moim guście bardzo )

Sama dobieram, jak widzę coś co mi się podoba to kupuje i czeka sobie na realizację, jak więcej nazbieram.
sylwia_slomc... 23:03, 25 maj 2018

Odbierz SMSa
Agania 13:30, 28 maj 2018

Wianek odjazdowy...pilnuj żeby Ci nie zginął

Komponuje się doskonale na tle ogrodowych detali
abiko 14:27, 28 maj 2018

Anitka, bardzo ci dziękuję za podarki i super wyjazd Tylko czemu z latarkamiZapraszam bez okazji w świetle dziennym
Magleska 14:39, 28 maj 2018

Dziękuje bardzo bardzo za spotkanie i kwiatuchy
agata19762 21:22, 29 maj 2018

Witaj Anitko
Dziękuję za zaproszenie i możliwość obejrzenia na żywo Twojego cudownego ogrodu. Jestem pod ogromnym wrażeniem !!!
Anitka 06:15, 30 maj 2018

Marcowa napisał(a)
Witaj Anita.
Ja tutaj przychodzę nacieszyć oczy doskonałością ogrodową której nigdy nie osiągnę. Może dlatego oglądam i czytam milcząc. Ale dzisiaj zobaczyłam wianek cudo i mam pytanie czy to będzie wielki nietakt z mojej strony jak poproszę o namiary na sklep z takimi pięknymi kwiatami do wianka?

Witaj Agnieszko,

Do doskonałości to mi jeszcze daleko i chyba już nie dążę, choć różne pomysły kiełkują w głowie

Część tych sztucznych kwiatów kupuje w budkach na giełdzie kwiatowej na Balickiej w Krakowie. Nieraz coś innego mam do kupienia i jak coś mi fajnego w oko wpadnie to kupuje i sobie tak leży u mnie. Ale fajne też spotkałam w szkółce POLSADU przy rondzie Barei. Mięli tam chabry. Karczochy przywiozłam kiedyś z Holandii.
Ja jak chce w danym momencie coś zrobić to albo nie mam czasu na szukanie albo nic akurat nie ma. Teraz tez tak było, chyba od 2 lat niektóre sobie czekały
Przez internet raczej nie zamawiam, bo wole zobaczyć w realu.
Anitka 06:49, 30 maj 2018

Iwonka napisał(a)
Ale mi się śmiać chce przez to twoje "eMa uśpiłam i poszłam kleić" - skąd ja to znam ?! No ale jak towarzystwo ogrodowiskowe ciśnie, trzeba męża uśpić i działać Odpocząłby człowiek, a tu nie ma zmiłuj się, tylko do roboty Wianek wyszedł piękny! Idealnie pasuje do otoczenia i długo ci posłuży. Też mam czasami takie dylematy, jak ty z tymi karczochami Lepiej tu czy tu...?

Dobrze, że towarzystwo ogrodowiskowe docisło, bo pewnie by szybko nie powstał
A po wizycie u ciebie mam fazę na chwasty, ale chyba nawet jak bym eM na tydzień uśpiła to nie dorównam twojej Iwonko perfekcji Muszę poczekać na deszcz, bo nie chcą się wyrywać.