Urzekły mnie Anitko twoje kadry z Norwegii... Ogladam już któryś raz, te powyżej szczególnie zapadły mi w pamięć. Ale tam dziko i pięknie!
A tym zdjęciem rozczuliłaś mnie szczególnie Faktycznie dwa w jednym Muszę swoje stare taczki przemalować na tak energetyczny kolor A wejść do takiego sklepu to kolejne marzenie, raj dla drutomaniaczek
Ten kącik szczególnie u ciebie uwielbiam Po waszych fotkach z Wojsławic też kupiłam zieloną hakone
Mam nadzieję, że nadal nie masz ćmy... U mnie szarogęsi się bardzo ale walczę!
Też widzialam tę teczę Piękna bo podwójna! A ten kadr z domkiem w deszczu - obłędny. Nawet srebrny świerk na którego już mam jakieś psychiczne uczulenie, wcale mi tu nie przeszkadza
Tego miejsca chyba nie pokazywałaś, a takie piękne.
Jeżówki i floksy zachwycające, moje floksy od lat łapią szarą pleśń. Bardzo je lubię, ale nie wiem, czy się z nimi nie pożegnam.
Anitko, ależ miałam zaległości u Ciebie, ale sobie dzisiaj przy porannej kawce z przyjemnością ponadrabiałam. Wszystkie podróże do pozazdroszczenia, i te urlopowe na dalekiej północy, i te ogrodowiskowe. Mnóstwo zdjęć, więc wrażeń moc! Ogród chyba nie ucierpiał pod Twoją nieobecność, bo prezentuje się jak zawsze doskonale. Piękne połączenie zielonych jeżówek z floksami i liatrą, bardzo mi się podoba.
Widzę, że nie tylko mnie zachwyciła ta rabata. Bardzo elegancka i piękna. Ostatnio chodzą za mną klony, a ten zakątek tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że warto. A swoją drogą, jaki to klon?