Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

sylwia_slomc... 01:54, 15 lip 2018

Anitka jaka perfekcja w cięciu
Iwonka 08:09, 15 lip 2018

Anitka napisał(a)

Urzekły mnie Anitko twoje kadry z Norwegii... Ogladam już któryś raz, te powyżej szczególnie zapadły mi w pamięć. Ale tam dziko i pięknie!

A tym zdjęciem rozczuliłaś mnie szczególnie Faktycznie dwa w jednym Muszę swoje stare taczki przemalować na tak energetyczny kolor A wejść do takiego sklepu to kolejne marzenie, raj dla drutomaniaczek

Anitka napisał(a)
A to dla Iwonki z Wzgórza chaosu - połączenie jej dwóch pasji

Iwonka 08:11, 15 lip 2018

Anitka napisał(a)
Sadzona na wiosnę trawa hakonechloa 'Nilolas' ładnie nabrała masy.

Ten kącik szczególnie u ciebie uwielbiam Po waszych fotkach z Wojsławic też kupiłam zieloną hakone
Mam nadzieję, że nadal nie masz ćmy... U mnie szarogęsi się bardzo ale walczę!
Iwonka 08:14, 15 lip 2018

Anitka napisał(a)
Chciałam w piątek po pracy troszkę poprzycinać rośliny, ale zaczęło padać. Tęcza nawet się pojawiła.

Też widzialam tę teczę Piękna bo podwójna! A ten kadr z domkiem w deszczu - obłędny. Nawet srebrny świerk na którego już mam jakieś psychiczne uczulenie, wcale mi tu nie przeszkadza
Dorota123 11:29, 15 lip 2018

Anitka napisał(a)
W czwartek wieczorkiem dało mi się ogarnąć rabatę przed domem - przycięłam bukszpany i bluszcz.

Tego miejsca chyba nie pokazywałaś, a takie piękne.
Jeżówki i floksy zachwycające, moje floksy od lat łapią szarą pleśń. Bardzo je lubię, ale nie wiem, czy się z nimi nie pożegnam.
BKosimkArt 13:28, 15 lip 2018

Anitka napisał(a)
W czwartek wieczorkiem dało mi się ogarnąć rabatę przed domem - przycięłam bukszpany i bluszcz.

Anitko cudownie w tym zakątku!
Zana 17:44, 15 lip 2018

Anitko, ależ miałam zaległości u Ciebie, ale sobie dzisiaj przy porannej kawce z przyjemnością ponadrabiałam. Wszystkie podróże do pozazdroszczenia, i te urlopowe na dalekiej północy, i te ogrodowiskowe. Mnóstwo zdjęć, więc wrażeń moc! Ogród chyba nie ucierpiał pod Twoją nieobecność, bo prezentuje się jak zawsze doskonale. Piękne połączenie zielonych jeżówek z floksami i liatrą, bardzo mi się podoba.
agata19762 18:31, 15 lip 2018

Jesteś światową Kobietą... super wyjazdy ! Wakacje extra !!!
A jakie zakupy...gdzie to upchniesz?
isia33 22:48, 15 lip 2018

Anitka napisał(a)

Widzę, że nie tylko mnie zachwyciła ta rabata. Bardzo elegancka i piękna. Ostatnio chodzą za mną klony, a ten zakątek tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że warto. A swoją drogą, jaki to klon?
Agania 09:50, 17 lip 2018

Anitka napisał(a)

O jeżówkowa sesja...białe z zielonym okiem są uroczo wyglądają wśród przekwitłych czosnków,
moje czochy juz poległy,a Twoje stoją na baczność

Patrzę na zdjęcia i chwilę pomyślałam, że jestem u siebie jak zobaczyłam tęczę

Wczoraj do wieczora przycinałam, obrywałam i podpierałam kwiaty po deszczu,

gacki latały mi nad głową w końcu uciekłam do domu, nie podeszłabym do nietoperza, ale odważna jesteś

Miszczu, ale dałaś pokaz kulkowania