Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

koliber 06:57, 24 lip 2018

Wspaniałe spotkanie we wspaniałym ogrodzie
Dziewczyny - fotorelacja rewelacyjna
AgnieszkaW 07:44, 24 lip 2018

Anitko, cóż powiedzieć: fantastyczny ogród, to w 100% moje klimaty. Świetne spotkanie
abiko 09:25, 24 lip 2018

Anitko dziękuje, za miło spędzony dzień. Za świetny klimat, gościnność- nie do podrobienia Pyszne ciasta i sałatki.. i udostępnienie sypialni dla syna.. mam nadzieję, że pościeli za bardzo nie wymiął buziaki kochana
Doranma 11:59, 24 lip 2018

Agania napisał(a)

Anitko, co to za odmiana bodziszka, że kwitnie tak pięknie o tej porze?
Doranma 12:52, 24 lip 2018

Agania napisał(a)

Anitko, co to za odmiana bodziszka, że kwitnie tak pięknie o tej porze?
Anitka 14:06, 24 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Anitka co tak na różowo kwitnie bo nie brunera przecież?

To pentas, niestety w naszym klimacie roślina jednoroczna, traktowana jako doniczkowa, ale zanim brunery się rozrosną coś w dziurki upycham. Szkoda, bo śliczna i długo już kwitnie od maja u mnie i końca nie widać.
Anitka 14:07, 24 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Anitka jaka perfekcja w cięciu

Lata praktyki
Anitka 14:10, 24 lip 2018

Iwonka napisał(a)

Urzekły mnie Anitko twoje kadry z Norwegii... Ogladam już któryś raz, te powyżej szczególnie zapadły mi w pamięć. Ale tam dziko i pięknie!

A tym zdjęciem rozczuliłaś mnie szczególnie Faktycznie dwa w jednym Muszę swoje stare taczki przemalować na tak energetyczny kolor A wejść do takiego sklepu to kolejne marzenie, raj dla drutomaniaczek

Dzikość nas też urzekła, ludziska są tutaj atrakcją
Dobrze, że tam szkółek ogrodniczych nie było, a tak naprawdę to sklepy omijaliśmy z daleka, trzy koszyki z marketu w Polsce załatwiły nam sprawę.
Anitka 14:23, 24 lip 2018

Iwonka napisał(a)

Ten kącik szczególnie u ciebie uwielbiam Po waszych fotkach z Wojsławic też kupiłam zieloną hakone
Mam nadzieję, że nadal nie masz ćmy... U mnie szarogęsi się bardzo ale walczę!

Po małych rewolucjach już też go bardzo lubię. Przeglądałam w niedziele wieczorkiem jeszcze bukszpany po powrocie od Sylwii po tym jak Andrzej i Konrad powiedzieli, że oni też ją już mają i to znalazłam.

Przepraszam głupie żarty mi w głowie, bo do śmichu nie jest mi wcale. To u teścia na takiej działce na ogródkach działkowych. Pojechaliśmy tam po mojej pracy wczoraj i tam też już szaleje. Grzegorz cała drogę powrotną do domu strategie obmyślał, bo po drodze do domu mnóstwo bukszpanów suchych mijaliśmy. Musiałam mu całą historię o tej ćmie opowiedzieć. Chłop był przerażony. Kazał mi jak tylko wrócimy do domu ( a było po 21) pryskać, a najbardziej drży o obwódkę.
Anitka 14:29, 24 lip 2018

Iwonka napisał(a)

Też widzialam tę teczę Piękna bo podwójna! A ten kadr z domkiem w deszczu - obłędny. Nawet srebrny świerk na którego już mam jakieś psychiczne uczulenie, wcale mi tu nie przeszkadza

Tęcza była codziennie przez trzy dni z rzędu jak wracałam po pracy. Jakoś za bardzo mnie nie cieszyła, bo wiązało się do z opadami i cięcie musiało czekać.
Ale jak się nie ma co się chce to się trzeba cieszyć tym co jest - więc cieszyłam się tęczą.