Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Agania 09:34, 23 lip 2018

Agania 09:42, 23 lip 2018

Agania 09:48, 23 lip 2018

Agania 09:53, 23 lip 2018

Agania 09:59, 23 lip 2018

Bardzo dziękujemy za możliwość obejrzenia Waszego ogrodu
Krakus 12:33, 23 lip 2018

Agania napisał(a)
Anitko i Grzesiu dziękujemy...za zaproszenie...za gościnę...córkę podziwiam...wyjątkowa piękność... syna ujrzałam ukradkiem....wszystko u Was gra i jest urokliwe

Piękno, kamień na elewacji, altana, ścieżki, warzywnik ze szkarenką, ogród zimowy są niepowtarzalne i można od Was czerpać mnóstwo inspiracji...począwszy od dachówki, nie wspominając donic i pozostałych obłędnych detali

Anitko zostawiam pamiątkę z Waszego Wichrowego Wzgórza - ogrodu kilka ujęć moimi oczami z pozdrowieniami dla gości

przyłączam się do podziękowań Agaty bo nic dodać nic ując

Wspaniali Gospodarze cudownie nas przyjęli Radośnie i Wesoło było..Piękny ogród pełen inspiracji
Gosialuk 16:39, 23 lip 2018

Mnie również przyjemnie było popatrzeć na te zdjęcia. Dziękuję
nicol21 22:15, 23 lip 2018

Spotkanie na pewno było pełne pozytywnej energii! Super zobaczyć się z takimi zapalencami. a do tego jeszze móc zobaczyć taki klimatyczny ogród, posiedzieć w tak fantastycznym domku letnim to już w ogóle rewelacja.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Urszulla 22:26, 23 lip 2018

Świetnie ogląda się ogrody oczami gości może jeszcze ktoś wrzuci fotki bo Twój ogród oblegany
Iwonka 23:05, 23 lip 2018

Agania napisał(a)
Anitko i Grzesiu dziękujemy...za zaproszenie...za gościnę...córkę podziwiam...wyjątkowa piękność... syna ujrzałam ukradkiem....wszystko u Was gra i jest urokliwe

Piękno, kamień na elewacji, altana, ścieżki, warzywnik ze szkarenką, ogród zimowy są niepowtarzalne i można od Was czerpać mnóstwo inspiracji...począwszy od dachówki, nie wspominając donic i pozostałych obłędnych detali

Anitko zostawiam pamiątkę z Waszego Wichrowego Wzgórza - ogrodu kilka ujęć moimi oczami z pozdrowieniami dla gości

My również DZIĘKUJEMY za zaproszenie i fantastyczne towarzystwo Agatko, podpisuję się pod wszystkim, co napisałaś. Ogród Anitki i Grzegorza jest niepowtarzalny, odzwierciedla ich osobowość i pasję. Jesteście niesamowicie kreatywni, pracowici i pełni pomysłów... cieszymy się bardzo, że was poznaliśmy Spędziliśmy cudowną niedzielę, pogoda dopisała a śródziemnomorskie akcenty sprawiły, że czuliśmy się u Was jak na wakacjach, na dodatek w doborowym towarzystwie Buziaki za wszystko, uwielbiam wasz ogród, ale ty Anitko - "chrzestna matko" mojego wątku pewnie już dobrze o tym wiesz

Agania napisał(a)
Wizytówka

Anitka jest mistrzynią w robieniu niepowtarzalnych wianków, ma ich całą kolekcję Wyszłyśmy z morzem inspiracji, chyba każda z nas ma już w głowie jakiś wianek, który będzie chciała zrobić

Agania napisał(a)

To jedno z moich ulubionych miejsc w waszym ogrodzie. Pewnie nie tylko moje Niebieskie okienko wyszło pięknie A za ułożenie tego kamienia podziwiam Cię ogromnie! Cieszę się, że poznałam tak inspirującą dziewczynę jak Anitka, jak uczyć się to tylko od najlepszych Ogrodowisko to w ogóle skarbnica niepowtarzalnych i kreatywnych osobowości. Zawsze wracam naładowana twórczą energią, jedynie szczęka doskwiera, bo śmiechu zawsze co niemiara Uwielbiam WAS za moc pozytywnej energi!!!
Anitko, Grzesiu dziękuję raz jeszcze za niedzielne spotkanie. Jacek Was pozdrawia. Bardzo u Was odpoczął... Przekaż Rodzince, że już może wyjadać wszystko z lodówki W najbliższych dniach Ogrodowisko nie przyjeżdża