Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

m_gocha 01:06, 18 kwi 2019

Cudnie i z niesamowitym smakiem - zarówno w ogrodzie, na tarasie,w domu i w każdym zakątku. Ta spójność domu,tarasu,ogrodu niesamowita.

Ps.Anitko czym przytwierdzasz mech na wiankach? Drucikiem czy jakimś klejem? Kupiłam mech ale on taki poszatkowany i drucik nie za bardzo go trzyma
Anitka 07:39, 18 kwi 2019

Urszulla napisał(a)
Lubię oglądać robocze fotki a potem u Ciebie można się tylko zachwycać kompozycjamipomysł z barwinkiem i zawilcami niezły. Jak się moje pod brzóską rozrosną to pójdą od ulicy też do barwinka odgapiam!

A składzik od początku budowy mam i w zeszłym roku zabierałam się za porządki w nim ale nie udało się. W tym roku w wakacje pewnie się zabiorę bo już się przewala wszystko i co wchodzę to myślę o tych porządkach. A jeszcze ziemię tam wniosłam. Czasem się z siebie śmieję że trzeba nieźle nabałaganić żeby wreszcie zrobić porządki

Fotki robocze bardzo potrzebne do pokazywania. Bo tak naprawdę życie w ogrodzie "roboczo" się toczy. Kurz i pot Samo się nie robi.
U mnie to połączenie barwinka z zawilcami samo powstało. Chyba w doniczkach z barwinkiem zawilce były.

U nas tak już było tam nabałaganione, że nic nie dało się wyciągnąć A teraz wiatr hula.
Anitka 07:48, 18 kwi 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Zgrałam i cenzurę już przeszły
Zapraszam na spacer po Azylu Anitki
Która zgodnie z Madzią twierdzimy nie umie go pokazać
Może mnie się uda

Oj jo jo co to się podziało. Wchodzę na o, myślę skąd tyle wpisów u mnie. Dumam, przecież żadnych fotek nie wrzucałam. Już wszystko jasne

Sylwia, dołączam się do ochów i achów, ale dla Ciebie. Świetne fotki.

Potwierdzam - nie potrafię zdjęć robić. Wyskakuje z reguły rano przed pracą w szlafroku, pomarańczowym sztormiaku i fioletowych klapkach Rundka wokół domu, cyk, cyk i tyle W sumie to dobra wiadomość, że ideałem nie jestem i w niektórych kolejkach po talenty nie stałam
Anitka 07:52, 18 kwi 2019

Katkak napisał(a)
Pięknie i tak czyściutko, elegancko. Ale cięcia masz trochę Anitko. Szkoda, że jeżówki tak Ci uschły:- D. Anita, jak kiefyś u Ciebie zagoszczę to chowaj te zardzewiałe poprocie przede mną: D.

Cięcia to mam masę. Rozkładam w latach i w ciągu roku. Ale w sumie lubię ta robotę i plewienie. Najbardziej nie lubię sadzenia
Kasiu zapraszam, wpadaj Tylko obawiam się,że te uschnięte jeżówki i paprocie do tego czasu wytnę
Anitka 07:55, 18 kwi 2019

Kokesz napisał(a)
Pięknie
Chciałabym mieć taki ogród...śliczny o każdej porze roku
Jednak taka ilość zimozielonych daje super efekt ale trzeba je umieć dobrze wkomponować w otoczenie. Ty to potrafisz

Teraz wczesną wiosną, jak wytnę wszystko co suche i jest do przycięcia czyli róże, hortensje, trawy, byliny ..... to widać ile mam zimozielonych. W szkółkach teraz tylko wchodzę na dział byliny
Anitka 07:57, 18 kwi 2019

MariuszG napisał(a)
Wspaniały ogród. Szukałem na forum miejsca z takim klimatem żeby sobie pooglądać

Ciesze się,że znalazłeś. Miło mi
Anitka 07:59, 18 kwi 2019

ElaS napisał(a)
Od rana z kawą w ręku zrobiłam sobie wirtualny spacer oglądając obrazy jak
Z wielkiej księgi Ogrodów.
Spokój, harmonia. równowaga. Pięknie

Tak teraz jak nie ma bylin taki spokój panuje
Anitka 08:00, 18 kwi 2019

BKosimkArt napisał(a)
Sylwia pięknie pokazałaś ogród Anity.
Miło popatrzeć

Zdolna ta nasza Sylwia Ciekawe jakie ty Basiu u mnie fotki byś zrobiła. Na pewno super by wyszły
Anitka 08:03, 18 kwi 2019

isia33 napisał(a)
Cudny ogród i świetny spacer po Tajemniczym Ogrodzie. Wydaje się, że te ścieżki prowadzą do ukrytych zakamarków, a ogród jest bardzo duży.

Ogród mam tylko 11 ar, ale jak dla mnie to za dużo A Sylwia w każdy kącik i zakamarek wejdzie
BKosimkArt 08:07, 18 kwi 2019

Sylwia i widziałaś te cuda na żywo, szczerze zazdroszczę