Sylwia dzięki tobie widzimy inne oblicze Anitkowego ogrodu. Piękny jest po prostu. Zgrany, harmonijny, idealnie skomponowany i roślinnie i dodatkami. Ech, zazdroszczę wycieczki...
Pięknie Czysto, schludnie, nie drażni nic .. i roześmiałam sie na widok kamiennej donicy bo to pamiętam jak kupowałaś i wiozłaś
Pięknie pokazany ogród przez Sylwię, inna perspektywa, ciekawe ujęcia. Twój ogród zawsze jest piękny, ale też duże uznanie dla Sylwii. Jeszcze nie tak dawno jej fotki były mizerne, a teraz jej umiejętności poszły mocno do góry. Pozdrawiam Was dziewczyny.
O mamuniu.... nie zacytuję nic, bo musiałabym wszystko! nie wiem, jak tak można dosięgnąć ideału Anitko! Dzięki Ci Sylwia za kompleksową relację z wizyty.. chyba gdybym na żywo oglądała, to palpitacja serca gwarantowana
Dołączam do zachwytów, ochów i achów Przepięknie
ja też ponownie się zachwycam ….. dobrze ,że Sylwia tyle fotek zrobiła ,bo na wiele pięknych drobiazgów niestety nie zwróciłam uwagi -ze zmęczenia …..
Cudnie i z niesamowitym smakiem - zarówno w ogrodzie, na tarasie,w domu i w każdym zakątku. Ta spójność domu,tarasu,ogrodu niesamowita. Ps.Anitko czym przytwierdzasz mech na wiankach? Drucikiem czy jakimś klejem? Kupiłam mech ale on taki poszatkowany i drucik nie za bardzo go trzyma
Sylwia i widziałaś te cuda na żywo, szczerze zazdroszczę