Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

tulucy 23:20, 07 lut 2018

Ewa ja do ubiegłego roku też nie miałam, nie przepadam, wydawały mi się zawsze takie sztuczne... Ale skoro m chce... Wiosną kupiłam dwa, Roseum Elegans i Rasputin. Francesca mnie urzekła u Bożenki, do tego ta rabata wydaje mi się taka siedliskowo odpowiednia.
Basilikum 08:12, 08 lut 2018

Lucja zdrowiej, lacze sie w bolu, bo i mnie rozlozylo.
Ewik 20:04, 08 lut 2018

Rodka mam całego jednego w prezencie od mamy , wiecej będę podziwiac u Was
zdrówka zyczę , ja padłam totalnie , dopiero po kilku dniach dałam radę coś zrobić i przynajmniej mogę troche pobuszować na O
tulucy 20:26, 08 lut 2018

Ja w sumie mogłabym jeszcze zrobić miejsce na rodki w cieniu moreli... Ale to by była wojna z m o trawnik

Dawno się tak źle nie czułam. Dziś rano zadzwoniłam do cioci obok po prośbie, żeby przyszli wypuścić mi dzieci do szkoły. Przygotowałam im śniadanie, śniadaniówki do szkół i padłam. No ale miałam 38.5.
ryska 23:54, 08 lut 2018

Francesca też mnie urzekła u Bożenki, na żywo to ona jest jeszcze piękniejsza i to towarzystwo brzóz. Cudo normalnie
A Ty zdrowiej
Kasia_CS 00:01, 09 lut 2018

Zdrówka dużo życzę! U mnie wszyscy naokolo po kolei chorują, a każdy na cos innego taki kiepski czas niestety... kuruj się!
Basilikum 07:55, 09 lut 2018

Lucja zdrowka
Anda 08:23, 09 lut 2018

Lucjo, lez i wypoczywaj, bierz paracetamol i pij duzo. Moj M mial takie same objawy jak Ty, dlugo goraczka, silne bole na calym ciele i ten wredny kaszel. Byl tak slaby ze nawet do lekarza isc nie mogl. Lekarz przyjechal do nas i stwierdzil grype (Influenza). M dostal zwolnienie na dwa tygodnie i teraz, po ok. wlasnie dwoch tygodniach jest lepiej. Tak wiec nie przemeczaj sie i lez
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
tulucy 11:00, 09 lut 2018

Tak robię, leżę, wszystko mnie boli, kaszlę jak gruźlik normalnie. Osłabienie potworne. A niby we środę do pracy mam iść huhuh - może jak mnie zaniosą...
Paracetamolu nie brałam, tylko ibuprofen. Ale 2 godziny po połknięciu temperatura rośnie...
Anda 11:22, 09 lut 2018

Nasz lekarz domowy jest dość hmmm radykalny i radzi brać paracetamol na zmianę z aspiryną. Ibuprofen ma negatywne skutki uboczne na nerki i serce.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies