Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

Judith 18:45, 29 maj 2022

Cudo!
Gosiek33 19:26, 29 maj 2022

Gdyby Zana nie napisała, że to Lucy ogród absolutnie bym nie uwierzyła ! I tyle już kwitnących przetaczników ożankowych czy jakoś tak....

Cudo
Helen 20:20, 29 maj 2022

Piękne ujęcia kolorowego ogrodu.
Gruszka_na_w... 20:33, 29 maj 2022

Anulko, dziękuję! Twoje zdjęcia dowodzą, że Lucy słusznie uważana jest za bylinową królową.
Ona sama robi zdjęcia po ciemku i trudno wtedy dostrzec bogactwo jej ogrodu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Rojodziejowa 20:43, 29 maj 2022

Lucy! Ale bogactwo! Buszowisko! Bylinowy przepych
Margerytka40 21:04, 29 maj 2022

Ja też siem zachwycam. Ile ciekawych roślin. Aż oczy się śmieją do tych kolorków, zestawień. Anulka jeszcze tak to pokazała, że klękajcie narody
antracyt 21:21, 29 maj 2022

Ochy same zostawiam
Dla ogrodniczki i autorki zdjęć
Muszę to sobie jeszcze raz jutro na spokojnie obejrzeć.
tulucy 22:09, 29 maj 2022

Anulka bardzo dziękuję za odwiedziny i za mega zdjęcia, robione z wielkim poświęceniem nawet z poziomu gleby. I za trawki cudne.

Jolu dzięki bardzo dla Ciebie za odwiedziny i za te trzy donice z przepiękną zawartością

I bardzo Was obie przepraszam, że niczym Was nie mogłam poczęstować. Muszę to kiedyś odrobić. Ja wiem, że niby mam usprawiedliwienie, ale zawsze jakoś mi nieswojo.

Z synem zdążyliśmy, płytkę mamy, ale opis za 2 tygodnie !!!!! Mam nadzieję, że ortopedzie wystarczy płytka.
Zana 22:18, 29 maj 2022

Lucy, całe szczęście, że zdążyłaś! Pół dnia myślałam, czy uda Ci się zdążyć na czas. I nie przepraszaj, zdrowie syna najważniejsze! Wiesz, innym razem nas uraczysz sernikami i bezami Kurcze, muszę do Ciebie jakoś na te róże przyjechać.

Dziewczyny, cieszę się, że Wam się ogród Lucy widziany poprzez mój obiektyw tak podoba Sesja trwała jedynie godzinkę i to bez słoneczka. Ale jakoś się udało.
Tak jak Asia napisała - u Lucy jest bylinowy przepych! Ona tyle tego ma, tak gęsto nasadzone, że trudno wyłuskać z gęstwiny
Zana 22:20, 29 maj 2022

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Anulko, dziękuję! Twoje zdjęcia dowodzą, że Lucy słusznie uważana jest za bylinową królową.
Ona sama robi zdjęcia po ciemku i trudno wtedy dostrzec bogactwo jej ogrodu.

Nie dość, że po ciemku to jeszcze z góry! A to trzeba z poziomu żaby