Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

Dorii 22:57, 30 cze 2022

Mgduska napisał(a)

Trzeba Dorii namówić, żeby koleżanki podszkoliła, ja też chętnie, bo co fachowiec, to fachowiec

Hehe, trochę lat minęło od kiedy ostatni raz szyłam coś poważnego ale chyba jeszcze pamiętam co nieco. Tylko czy ja mam talent pedagogiczny to nie wiem
Jak jesteście gotowe zaryzykować to pewnie, możemy się umówić.
Magara 00:57, 01 lip 2022

Lucy!!! No nie masz co robić tylko za bażantem ganiać? Bidaku Ty
tulucy 06:33, 01 lip 2022

ryska napisał(a)
Pozostaje życzyć Ci tego wypoczynku. Omiatania jak to Hania pisze
A jak ten bażant, szkód w szklarni narobił?

Na szczęście nie. Po powrocie ze szpitala od razu poleciałam sprawdzić. Bardzo statecznym krokiem

antracyt napisał(a)

Bardzo Ci współczuję, ale tak to opisałaś, że nieźle się przy okazji uśmiałam... z podejścia pana chirurga

Trzeba widzieć pozytywy. A tutaj same: dzień wolny, nowa fryzura (a miałam iść w przyszłym tygodniu do fryzjera), miła pogawędka w trakcie (rozmawialiśmy o moich doświadczeniach z zakładaniem szwów przez pana i panią chirurg).

Magara napisał(a)
Lucy!!! No nie masz co robić tylko za bażantem ganiać? Bidaku Ty

Co zrobić. Takie ceny, że jak zobaczyłam darmowy obiad, to o bożym świecie zapomniałam.

tulucy 06:37, 01 lip 2022

Dorii napisał(a)

Hehe, trochę lat minęło od kiedy ostatni raz szyłam coś poważnego ale chyba jeszcze pamiętam co nieco. Tylko czy ja mam talent pedagogiczny to nie wiem

Umówić się możemy. I tak z nauki nic nie bedzie, bo skończy się w ogrodzie
Mgduska 08:34, 01 lip 2022

Lucy no nie wiadomo, śmiać się czy płakać, dobrze, że na szyciu się skończyło - ale chyba powinnaś więcej wolnego dostać?? W takie upały z uszkodzoną głową nie powinno się chodzić do pracy.
Ja mam też bardzo pozytywne doświadczenia z młodymi lekarzami na ostrym dyżurze, gdzie wielokrotnie trafiałam z młodszym dziecięciem, a swoja drogą, ci ludzie mogliby książki pisać o wyczynach pacjentów, co jeden to lepszy przypadek

Mgduska 08:38, 01 lip 2022

Dorii napisał(a)

Trochę więcej wiary w siebie!, takie pojętne jednostki jak my nie sprawiają kłopotów pedagogicznych.
jolanka 09:47, 01 lip 2022

Łucja, Ty to jednak lubisz atrakcje
Pomidorki będą smakowały wyjątkowo, obronione własną głową przed bażantem…
A poważniej to współczuję przeżyć, dobrze, że tak się skończyło jak piszesz.
Buziaki kochana, następnym razem kask miej w podorędziu
UrsaMaior 09:57, 01 lip 2022

Biedny bażant! Nieźle się musiał przerazić widząc szarżującą na niego postać Może Ci przy okazji ponawoził te pomidory
Martka 10:06, 01 lip 2022

Lucy, we własnym ogrodzie takie atrakcje!?! Ciekawa jestem, jak wyglada szklarnia młodego chirurga nie namówiłaś go na wątek w Ogro? Dobrze, że sytuacja stabilna. U Ciebie, bażanta i w szklarni.
April 10:22, 01 lip 2022

Hej, jak tam główka dzisiaj? Ciężko z takimi ranami w upał. W domu siedź, żeby cię przypadkiem do ogrodu nie wyniosło.
Kuruj się