Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Leny.

Ogród Leny.

Martek 00:15, 31 sie 2012

Całe szczęście ...
Madzenka 06:34, 31 sie 2012

O kurcze przeczytaam o drzewie ... Opatrzność jednak czuwa
Lena 17:07, 31 sie 2012

Ula dziękuję za porady Też jezdziłam tam od szkółki do szkółki-to takie zagłębie ogrodowe
Pudełko znam,ale ja tam rzadziutko bywam bo mam daleko

Betysia pochwały całkowicie uzasadnione!!!

Beatko,Irenko dziękuję - to takie nieformalne spotkanko

Anno podaj adres to wyślę

Marto,Marzenko no jak ja o tym usłyszałam, to się nogi podemną ugięły....Całe szczęście nic się nikomu nie stało - ale przeżyłam to bardzo!

Wracając do wizyty u Sylwi to było to jak zawsze przesympatyczne spotkanie.
Sylwia to tytan pracy nie tylko w ogrodzie
Ja ze swej strony dziękuję za wszystko i jestem pełna podziwu dla jej pracy w ogrodzie.Rośliny się odwdzięczają co widać na każdym kroku-jest przepięknie

Syla 22:03, 31 sie 2012

Lenuś ... to ja bardzo dziękuję za odwiedziny .... Również w imieniu Kuby który miał ogromną przyjemność gasić świeczki urodzinowe w Waszym towarzystwie
Za warzywka bbbbbbaaaaardzo dziękuję .... takie prezenty uwielbiam .... Melduję , że zostały skonsumowane !!! zostały na jutro jeszcze buraczki - pychotka buziolki i do ponownego zobaczenia
Enya73 22:38, 31 sie 2012

Witaj Lena! Czy Ty już może pisałaś do mnie na moją prośbę wysłaną na priv? Mam problem z identyfikacją niektórych osób, które przesłały mi maila. Jeśli możesz mi potwierdzić? Dzięki
betysia 06:18, 03 wrz 2012

Lenus sloneczko moje...skoro nie ma ODWROTU to JESTEM !!!!!!!!
sciskam straszliwie mocno i ....cudbnego tygodnia!!!!!
popcorn 08:34, 03 wrz 2012

Witaj Lena!!
Chciałam Cię podpytać, bo Ty masz blisko te fajne niedrogie szkółki, od Umbra po 20 zł na przykład
poszukuję wiąza holenderskiego Wredei i miłorzęba Mariken - oba drzewka szczepione... widziałaś może w okolicy?
dzięki, duża buźka!

miłego dnia,
Karolina
Lena 09:18, 08 wrz 2012

Karolino dawno nie byłam w tej szkółce "od wiśni" ale przypuszczem że mają...Wejdz sobie na ich stronę-szkółka "Batko" .
Wiesz że Wredei lubi chorować na Holenderską chorobę wiazów? Ale...widzę go w wielu ogrodach i pięknie rośnie, więc moze to taka loteria?
Ja kupiłam u Batko wiąz Camperdowni i pięknie rośnie mimo 4-krotnego przesadzania....

Dzisiejsze fotki

renatamama3 12:28, 08 wrz 2012

Hej Lenko a ty nie w drodze do Goczałkowic?Śliczne te kompozycje wrzosowo -trawkowe .Też sobie kupiłam tydzień temu rozpalenicę ,u mnie na hostwowisku dostała miejsce.Powiedz gdzie kupiłaś perovskia?
marzena 12:57, 08 wrz 2012

jesień sie zbliża... a u Ciebie wszystko kwitnie no, czosnki to chyba Twój znak firmowy
pozdrawiam