Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Wiolka5_7 15:26, 30 sie 2022

Nowa12 napisał(a)
Dzielicie trawki teraz? Przeżyją ?

Tylko jedną kępę molinii ciachnęłam na pół powinny żyć, bo teraz super pogoda i do zimy daleko... muszą przeżyć

Wiadomo termin najmniej odpowiedni,ale wiesz nie mogłam patrzeć na rabatę gdzie mam 3 różne molinie ...
Teraz gapię się bez przerwy

Więcej grzechów nie pamiętam

Już nic nie dzielę i nie przesadzam... Wiosną najwyżej ,jeśli coś przez zimę wymyślę
Nowa12 17:22, 30 sie 2022

Wiolka5_7 napisał(a)

Tylko jedną kępę molinii ciachnęłam na pół powinny żyć, bo teraz super pogoda i do zimy daleko... muszą przeżyć

Wiadomo termin najmniej odpowiedni,ale wiesz nie mogłam patrzeć na rabatę gdzie mam 3 różne molinie ...
Teraz gapię się bez przerwy

Więcej grzechów nie pamiętam

Już nic nie dzielę i nie przesadzam... Wiosną najwyżej ,jeśli coś przez zimę wymyślę

Bo wiesz ja zawsze patrzę na Ciebie a mam do podziału hakonki i sporobolusa . I mnie świerzbi ręka .
Helen 17:38, 30 sie 2022

Ja też nie lubię zimy, wrrrr.
BASIA8 19:48, 30 sie 2022

Moja Koleżanka dzieli, przesadza przez cały rok i jakoś wszystko jej rosnie Ja mam do dzielenia seslerie ale czekam do wiosny. Dzis byłam na małych zakupach i kilka trawek zakupiłam jutro tez planuje dalsze zakupy
Wiolka5_7 20:16, 30 sie 2022

Nowa12 napisał(a)

Bo wiesz ja zawsze patrzę na Ciebie a mam do podziału hakonki i sporobolusa . I mnie świerzbi ręka .

Wiolka5_7 20:16, 30 sie 2022

Helen napisał(a)
Ja też nie lubię zimy, wrrrr.

Chyba większość ogrodników nie lubi
Wiolka5_7 20:19, 30 sie 2022

BASIA8 napisał(a)
Moja Koleżanka dzieli, przesadza przez cały rok i jakoś wszystko jej rosnie Ja mam do dzielenia seslerie ale czekam do wiosny. Dzis byłam na małych zakupach i kilka trawek zakupiłam jutro tez planuje dalsze zakupy

Dobrą ma rękę

Basiu akurat seslerie to bym teraz dzieliła ,bo to twardzielki. Kiedyś w grudniu dzieliłam i się pięknie przyjęły

Ogrodowe zakupy uwielbiam
Lecę do Ciebie zobaczyć
Gosialuk 21:21, 30 sie 2022

Też mam ochotę podzielić seslerie, potrzebuję większej ilości sadzonek i mam nadzieję, że wtedy będą się lepiej rozrastać. Najwyżej zostawię jedną kępkę na wszelki wypadek niepodzieloną.
pawel2806 22:15, 30 sie 2022

Idzie jesień ja szukam traw do dużego ogrodu, zastanawuem się nad memory jakie masz przemyślenia na jego temat
Martka 23:56, 30 sie 2022

Wiolu, zakupy w szkółce Wrzos naprawdę wkurzające. Na szczęście molinie to ładne trawy, można namnożyć, posadzić w innym miejscu. Bodziszek Rozanne zaskakująco dobrze rośnie u Ciebie w słońcu. Podziwiam przed-wrześniowe widoki.
Rozważam zmianę obwódki z seslerii przed hortensjami. Tu w tym roku niektóre słabo, inne wcale prawie nie przyrosły, jakoś bardzo dziwnie. Niektóre się pokładają, jakby wylegiwało coś na nich. Co radzisz, poczekać jeszcze jeden sezon czy wymienić na rozplenice?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies