Też ją Haniu bardzo lubię
Można przycupnąć i odpocząć , podziwiać przedogródek czy coś położyć zrobiona bez planu z takich nikomu niepotrzebnych bloków granitowych
Tercet kolorystyczny też mi się podoba taką wiosnę sobie wprowadzam do wnętrz co roku
Dzięki
Ostatni raz posadziłam tulipany
Dziś robiąc obchód patrzę c te tulipany takie zwiędłe...ja ciągnę za liście a te mi zostają w ręce
Myslałam,że się wściekne...wrrr !
Jakaś franca zrobiła sobie u mnie stołówkę...najpierw zeżarła jeżówki a teraz tulipany...
Jesienią jedną taką francę widziałam...wyglądała na mysz polną....to pewnie to to dziadostwo....wrrr....wokół w końcu pola....
wsypałam jej trutki w te dziurki po tulipanach niech się nażre !
No masz! A to framuga jedna... cala zimę czekasz na tulipki a tu lipa. Szkoda miskow . U mnie tez dookoła pola i lasy, ale jeszcze nigdy nie zjadly mi cebul. Niektore dziewczyny cebulki sadzą w jakieś koszyczki.
W zeszłym sezonie walczyłam z kretem a teraz ta małpa....normalnie ręce opadają
Czosnki sadziłam w doniczkach ,a tulipanów mi się nie uśmiecha....pierwszy raz u mnie taka sytuacja...
Może na Dzień Kobiet potrzebował?
Też bym miała nerwa, że taka bezczelnością się wykazał.