Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

basia3012 22:45, 29 gru 2024

Aniu, no skleroza. Zapomniałam o odcinku z Twoim udziałem. Ale na szczęście Bożenka podała link do odcinka. Bardzo dziękuję Bożenko.
Aniu, pewnie powtórzę to co powiedziały już koleżanki ale wyszło wszystko super. Ogród to wiadomo, piękny, znam go z Twojego wątku. Ale Ty jaka uśmiechnięta, zwiewna, swobodna. Nie widać żadnej tremy. Wydaje się, że czułaś się jak ryba w wodzie.
Aniu, gratuluję.
Kordina 00:05, 30 gru 2024

Basiu pierwsza Ania podała link, z zielonym napisem TU, ale może umknęło to Twojej uwadze
To taka informacja, żeby było zgodnie z prawdą
A ja tylko przeniosłam do linku z filmami
basia3012 00:43, 30 gru 2024

Kordina napisał(a)
Basiu pierwsza Ania podała link, z zielonym napisem TU, ale może umknęło to Twojej uwadze
To taka informacja, żeby było zgodnie z prawdą
A ja tylko przeniosłam do linku z filmami

Tak jakoś Twój wpis rzucił mi się w oczy. Ale już wiemy co i jak.
April 10:57, 30 gru 2024

Aniu, pozdrawiam.
Piękny występ przed kamerą
Fajnie zobaczyć ogród z góry, łatwiej mi sobie wyobrazić umiejscowienie twoich magicznych zakamarków. Takie zwiedzanie to ja lubię
Mam nadzieję że kolejne odcinki jednak od marca zagoszczą na antenie. Warto pisać i komentować, może kierownictwo zmieni zdanie
anpi 01:14, 05 sty 2025

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie wiedziałam, ze u dziewczyn też było nagrywane Kurcze może jak produkcja poczyta te komentarze na FB to zmieni jednak zdanie. Przecież programy ogrodnicze mają stałych widzów i chyba całkiem sporą oglądalność. Czemu zdejmują kolejny program do tego całkiem apolityczny. Tak sobie pomyślałam, że jeśli TVP ma zmontowany już materiał odcinków u dziewczyn to może gdyby napisały z prośbą na ręce Marka i Witka może chociaż na płycie dostałyby nagranie.... może warto spróbować. Choć tyle niech zrobią za gościnę i podjęte wysiłki, włożoną pracę...

Chyba jeszcze nie zmontowany ten materiał, bo chyba muszą mieć dokładny czas antenowy i to raczej jest na sprzęcie TV więc raczej niemożliwe udostępnienie już. Ale poczekajmy z nadzieją do kwietnia dokąd niby wstrzymali a teraz myślę, że można pisać do TV prosząc o wznowienie programu. Może za mała oglądalność była, bo sporo osób dopiero na internecie ogląda.
anpi 01:22, 05 sty 2025

Magara napisał(a)

Obejrzałam Trzy razy A i tak czuję niedosyt

Ogrodniczka elegancka, uśmiechnięta - stresu nie widać nic a nic

Ogród cudny. A część warzywnikowa - jak dla mnie obłędna. To połączenie z kwiatami to bajka Momentalnie zakiełkowała we mnie myśl, żeby część warzywną przenieść i powiększyć tak by móc mieć takie jak Ty widoki Muszę się opamiętać bo absolutnie nie czuję się na siłach na rewolucje

Ania, super wyszło Zdjęcia nie oddają wszystkiego. Na filmie widać więcej, że o widokach z drona nie wspomnę Żyjesz w pięknym miejscu

Zapraszam uzupełnić niedosyt na żywo w sezonie i w trochę lepszym czasie niż był kręcony odcinek, bo w najmniej kwitnącym momencie
Do warzywniaka dojrzewa się czasami powoli i jak złapie się bakcyla, to potem sam się jakoś powiększa, szczególnie jak ma gdzie! A kwiaty też gdzieś upchnąć trzeba, jak się miejsce w ozdobnym skończyło!
anpi 01:30, 05 sty 2025

Rumianka napisał(a)
Aniu...obejrzałam...zachwyt, zachwyt, zachwyt. Jesteś naturalna, sympatyczna z fajnym głosem...ciekawie słuchało się Twoich opowieści o powstawaniu ogrodu i o świerkach z nasionek... Ogród zachwycający jak zawsze...

Miło mi czytać takie słowa! Ja mam wrażenie, że stres spowodował u mnie taką nadpobudliwość ruchową, ale jeżeli to ma pozytywny odbiór to się cieszę!
anpi 01:41, 05 sty 2025

Basieksp napisał(a)
Ale ja jednak mam nadzieję, że to nie koniec, bo na koniec ostatniego odcinka zapraszali za tydzień, do następnego, jakoś tak, nie żegnali się z widzami.

No i nie było...
anpi 01:44, 05 sty 2025

Makao napisał(a)
Obejrzałam też. Miło znowu Cię zobaczyć.
Pięknie prezentuje się Twój ogród z lotu ptaka. Teraz mogę sobie wyobrazić gdzie co jest.
Sporo tego masz

Trochę tego jest, już ciężko ogarnąć na luzie jak się pracuje i ma kupę różnych innych obowiązków.
anpi 01:59, 05 sty 2025

basia3012 napisał(a)
Aniu, no skleroza. Zapomniałam o odcinku z Twoim udziałem. Ale na szczęście Bożenka podała link do odcinka. Bardzo dziękuję Bożenko.
Aniu, pewnie powtórzę to co powiedziały już koleżanki ale wyszło wszystko super. Ogród to wiadomo, piękny, znam go z Twojego wątku. Ale Ty jaka uśmiechnięta, zwiewna, swobodna. Nie widać żadnej tremy. Wydaje się, że czułaś się jak ryba w wodzie.
Aniu, gratuluję.

Nie wiem jak mi ta swoboda wyszła, bo spięta byłam strasznie, ale może to tylko w głowie było a ciało chciało to zamaskować nadmierną ruchomością! Ale cieszę się, że tak zostałam wesoło odebrana, bo ogród to moja radość jest!