Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 02:02, 05 sty 2025

Kordina napisał(a)
Basiu pierwsza Ania podała link, z zielonym napisem TU, ale może umknęło to Twojej uwadze
To taka informacja, żeby było zgodnie z prawdą
A ja tylko przeniosłam do linku z filmami

Bożenko dziękuję, że trzymasz pieczę nad wątkiem z filmami
anpi 02:05, 05 sty 2025

April napisał(a)
Aniu, pozdrawiam.
Piękny występ przed kamerą
Fajnie zobaczyć ogród z góry, łatwiej mi sobie wyobrazić umiejscowienie twoich magicznych zakamarków. Takie zwiedzanie to ja lubię
Mam nadzieję że kolejne odcinki jednak od marca zagoszczą na antenie. Warto pisać i komentować, może kierownictwo zmieni zdanie

Dzięki!Dzięki!
Też mam nadzieję, bo tak bym chciała obejrzeć ogrody koleżanek i je same w roli głównej
nicol21 09:00, 05 sty 2025

Świetnie, że mogłam skorzystać z linka i zobaczyć Ciebie i Twój piękny ogród. Super jesteście! tzn i Ty i ogród

Udanego odpoczynku podczas pracy i delektowania się ogrodem.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Margo2 22:42, 06 sty 2025

Też się cieszę, że obejrzałam ogród. Zupełnie inaczej ogląda sie wtedy zdjęcia.
Szkoda, że zdjęli program z anteny. Dzięki niemu mogłam zobaczyć kilka ogród moich znajomych.
Przed Twoją emisją obejrzałam jeszcze filmik z ogrodu mojej koleżanki Eli.
Wypadłaś bardzo naturalnie. Możesz grać w filmach
anpi 23:22, 19 sty 2025

nicol21 napisał(a)
Świetnie, że mogłam skorzystać z linka i zobaczyć Ciebie i Twój piękny ogród. Super jesteście! tzn i Ty i ogród

Udanego odpoczynku podczas pracy i delektowania się ogrodem.

Dzięki Nicol!
Już tęsknię za tym odpoczynkiem podczas pracy!
anpi 23:30, 19 sty 2025

Margo2 napisał(a)
Też się cieszę, że obejrzałam ogród. Zupełnie inaczej ogląda sie wtedy zdjęcia.
Szkoda, że zdjęli program z anteny. Dzięki niemu mogłam zobaczyć kilka ogród moich znajomych.
Przed Twoją emisją obejrzałam jeszcze filmik z ogrodu mojej koleżanki Eli.
Wypadłaś bardzo naturalnie. Możesz grać w filmach

Miło mi Margo!
Dziwnie mi się siebie ogląda!
Ale cieszę się, że mogłam obejrzeć Swój ogród z góry ! I tylko żałuję, że to nagranie nie było podczas kwitnienia róż.
anpi 23:46, 19 sty 2025

Czas leci niesamowicie...już druga połowa stycznia! U mnie do tej pory śniegu za wiele nie było i prawie nie mam fotek. Ale symbolicznie go tylko uwieczniłam. Zestawienie nietypowe, bo chryzantemy w donicach które w styczniu nie straciły nawet koloru i całkiem już wysoki skiełkowany czosnek ozdobny w śniegu!

Krokusy też się już pchają na powierzchnię!

I takie tam jeszcze na pamiątkę śniegu:

anpi 01:06, 20 sty 2025

9 stycznia dałam do kiełkowania pierwsze nasiona papryki( a właściwie zrobiła to za mnie wnusia) Chciała mi coś pomóc!
Posadzę tych kilka wcześniej na próbę Tak jak dziewczyny. Myślę, że to za wcześnie, ale zobaczymy. Już kilka skiełkowało.

Rojodziejowa 01:47, 20 sty 2025

Masz lampy, więc pewnie dadzą radę
A to nie te ostre gorzej kiełkują? Słodkie chyba są dość szybkie.
Urszulla 08:35, 21 sty 2025

Myślisz, że w tym roku wiosna przyjdzie szybko? Osobiście wolałabym jeszcze zimę a nie w maju anomalia. U nas ferie w 2 połowie lutego.