Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

LIDKA 08:13, 28 gru 2024

Program super. Ogród przepiękny a a Ty Aniu jesteś bardzo naturalna i przesympatyczna. ❤️❤️❤️
anpi 09:28, 28 gru 2024

Magara napisał(a)

Sobota to już jutro
Ja, niestety, nietelewizorowa
Bardzo proszę o zapodanie linka z odcinkiem do obejrzenia w internetach

Proszę bardzo:TU można obejrzeć
mirkaka 10:22, 28 gru 2024

Też obejrzałam z wielką przyjemnością Ogród masz piękny, wielki, ile ma m2?
Właścicielka ogrodu przesympatyczna
Urszulla 11:02, 28 gru 2024

Fajnie że można poprawić oglądalność na internecie ale też przypatrzyć się zbliżeniom, bo z jednej emisji w tv jest niedosyt. Oprócz molinii i amarantusa bardzo ładnie zaprezentowała się kwitnącą budleja i te zwiewne werbeny, dostojne dalie i inne. Uwagę moją zwracają drobiazgi w zakątkach, dużo tego i bardzo romantycznie zrobiłaś przemiłą prezentację ogrodu, śliczne Ci w tym niebieskim
Basieksp 11:03, 28 gru 2024

Obejrzałam Gospodyni przemiła A ogród wiadomo, piekny a jaki fajny, duży warzywnik naprawdę miło się oglądało
anabuko1 11:23, 28 gru 2024

Aniu pięknie wszystko wyszło.
Cieszę się , że dałaś się namówić i Twój wyjątkowy , klimatyczny i ogród mogło zobaczyć dużo ludzi.
Szkoda ogromna, że to już koniec tego programu i kolejnych odcinków nie będzie. Ech..
Basieksp 13:03, 28 gru 2024

Szkoda ogromna, że to już koniec tego programu i kolejnych odcinków nie będzie. Ech..

Koniec? szkoda, naprawdę szkoda, Maja w ogrodzie też się skończyła, teraz to, może coś nowego będzie?
Kordina 15:09, 28 gru 2024

Aniu filmik super i Ty jako właścicielka, zupełnie inaczej ogląda się na zdjęciach a inaczej w przestrzeni 3D gratulacje
Umieściłam go w tym wątku:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/11584-filmy-wywiady-z-uczestnikami-forum-ogrodowisko?page=3#post_2
anpi 19:50, 28 gru 2024

Dziewczyny, dzięki za miłe komentarze i wszystkie ciepłe słowa tu i przez telefon!
Oczywiście sama dla siebie jestem bardzo krytyczna, więc tym bardziej cieszę się z pozytywnego odbioru Mówienie w obecności kamery było dla mnie niesamowicie stresujące i raptem brakowało mi odpowiednich słów... do tego żar z nieba i błysk blendy, więc całe nagranie było dla mnie mega wyzwaniem. Cieszę się, że nie spanikowałam całkiem i coś tam jednak powiedziałam o ogrodzie
Najciekawszym dla mnie było zobaczyć swój ogród z lotu ptaka( znaczy drona)! W ogóle jest dużo ujęć z góry, których ja nie jestem w stanie zrobić, a tu są, być może dlatego, że słońce naprawdę utrudniało nagranie kamerzyście, bo większość miejsc, które chcieli uchwycić wypadało filmować pod słońce!( akurat taka godzina)
Całą wizytę ekipy RWO bardzo miło wspominam, przemili, sympatyczni ludzie! Bardzo miło i na luzie rozmawiało mi się dopóki nie podłączono mi mikrofonu i nie miałam świadomości skierowanej na nas kamery!
Monia81 20:03, 28 gru 2024

Ania obejrzałam wyszło naturalnie i bardzo fajnie ja wogóle jestem szczęśliwa, że mogłam ogród zobaczyć na żywo to i oglądanie teraz na ekranie sprawiało jeszcze większą frajdę, wiadomo za krótko jak zawsze taki program trwa, ale przyjemnie było zobaczyć Ciebie i Wasz romantyczny kawałek ziemi pięknie, buziakuję i pozdrawiamy