Aniu, co masz posadzone przy tych białych pergolach? Możesz pokazać je z bliska?
Poza tym muszę, no muszę znowu pochwalić płotek, cudny jest, no i deseczkę. Wspaniały klimat ogrodu
Spokojnie Aniu Jak znajdziesz chwilkę, ok?
Przy tych większych, mam 1 taką i nie ma miejsca stałego, nie mam po prostu pomysłu na nią. Póki co stoi bezużyteczna już 2 rok.
A te stożkowe gdzie zamawiałaś? Swoim różom chętnie taką sprawiłabym.
Te wszystkie spotkania,to tylko powiększają listę "chciejstw",ładnie mówiąc bardzo inspirują...chełmianki już się obkupiły w te pergole...podpatrzone u Betki...
U mnie te pergole miały być zabrane po postawieniu płotu i pergoli nad furtką,a teraz myślę bo się jakoś wpasowały po pomalowaniu na biało
Na allegro za 29,99 wpisz: DZWON ŁUK PODPORA NA RÓŻE 190CM
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Te dzwony są do złożenia z rurek o dł ok 50cm ,a kółka z 4-ech łukowatych blaszek dość giętkich, wszystko na wkręty. Ale jak się dobrze skręci to dość stabilne.Trzeba wbić mocno w ziemię lub na wbite jakieś 4 druty.Super mocne nie są tak jak te z całych długich elementów,ale za tą cenę ...myślę że trochę wytrzymają
Do mojej mąż jeszcze przy śrubach podkładki założył.Ma niby lepiej mocniej trzymać.
ale fakt, trzeba wcześniej sobie na wbite otwory ją założyć.I trzyma.
I ładnie wygląda
Ogród jak zawsze piękny jest